swirf Hectopat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 683 Yer Eskişehir 16 Haziran 2022 #11 recept.karaduman dedi: Abicim her ortamın sana katıcağı farklı şeyler vardır. Serseri tiplerin çok olmasının faydaları da olur. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum, bizim lisede de öyle tipler var hatta kız kavgası etmiştim. Zamanı gelince kavga etmenin bile sana bir şey kattığını anlıyorsun.
recept.karaduman dedi: Abicim her ortamın sana katıcağı farklı şeyler vardır. Serseri tiplerin çok olmasının faydaları da olur. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum, bizim lisede de öyle tipler var hatta kız kavgası etmiştim. Zamanı gelince kavga etmenin bile sana bir şey kattığını anlıyorsun.
ElonMusk Decipat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1.531 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #12 Dostum lise ismini verirsen kontenjan karşılaştırması yapabilirim.
Birak iciyorm Hectopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 124 17 Haziran 2022 #13 ElonMusk dedi: Dostum lise ismini verirsen kontenjan karşılaştırması yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Samsun Atatürk Anadolu 150 kontenjanı var
ElonMusk dedi: Dostum lise ismini verirsen kontenjan karşılaştırması yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Samsun Atatürk Anadolu 150 kontenjanı var