F furkan321 Centipat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #11 totra_proska dedi: Steam'den oyun indir veya 8K video aç Genişletmek için tıkla... Oyun indirerek yapmayı denedim ama fazla yerim yok ve kısa oyunları da hızlı indiriyor. Video çözümü de işe yaramıyor. En azından ben yapamadım. Osman Sher dedi: İnternet bağlantısı ayarlarını kurcalayın modemden hızınızı minimuma ayarlayın. Genişletmek için tıkla... O kısma erişemiyorum. sxn dedi: Netlimiter uygulamasını kullanabilirsin. --> NetLimiter Genişletmek için tıkla... Uygulamayı kullanıyorum fakat normal değerden 1 birim azalsam ping 600-700'e çıkıyor. Ben beceremedim. Son düzenleme: 2 Ocak 2024
totra_proska dedi: Steam'den oyun indir veya 8K video aç Genişletmek için tıkla... Oyun indirerek yapmayı denedim ama fazla yerim yok ve kısa oyunları da hızlı indiriyor. Video çözümü de işe yaramıyor. En azından ben yapamadım. Osman Sher dedi: İnternet bağlantısı ayarlarını kurcalayın modemden hızınızı minimuma ayarlayın. Genişletmek için tıkla... O kısma erişemiyorum. sxn dedi: Netlimiter uygulamasını kullanabilirsin. --> NetLimiter Genişletmek için tıkla... Uygulamayı kullanıyorum fakat normal değerden 1 birim azalsam ping 600-700'e çıkıyor. Ben beceremedim.