İstediğim Windows Sürümünü Nasıl Kurabilirim?

nahata

Kilopat
Arkadaşlar öncelikle merhabalar, direkt konuya gireceğim.

Önceden Windows 10 1607 sürümünü kullanıyordum. Herhangi bir kasma donma vb. problem yaşamıyordum. Sonra SSD alınca bir bilgisayarcıya götürüp format attırdım. 1511 sürümü kurulu geldi ve yine herhangi bir sorunum yoktu. Fakat bir gün Fortnite'ta bir sorunla karşılaştım ve bu sorunu çözebilmek için 1803 sürümüne güncellemek zorunda kaldım. Bu sürümde oyunlarda kasma ve takılma sorunları meydana geldi. Uzun uğraşlar sonucu bir nebze düzeltebildim ama hala tam anlamıyla düzelmiş değil. Bende bu sorunları garanti olarak düzeltmek için kendim temiz kurulum yapmaya karar verdim ama belki yine güncel sürümde sorun yaşayabilirim diye 1607 sürümünü kurmak istiyorum. Bir türlü ISO dosyasını bulamadım ve baktığım bazı sitelere de güvenemedim. Yardımcı olabilir misiniz? Bir de lisans olarak bunu almayı düşünüyorum. Bir sıkıntı çıkar mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft sitesinden ancak son sürümü indirebilirsiniz.
İndirme Bağlantısı
İsterseniz bu bağlantıyı deneyin. Belki yardımcı olur.

Bu siteyi gördüm ama güvenilir mi emin olamadım. Eğer güvenilirse indireceğim.
Tüm sürümler ve diller var. Bana indirilir gibi geldi. Yüksek versiyon Windows 10, güncel sistemlerin RAM kullanımını bile zorluyor. Başka yerden bulman da zor olabilir. Siliyorlar...

Bağlantıdaki yazılım ile istediğiniz sürümü yükleyebilirsiniz.
Windows ve Office ISO İndirme Aracı
Windows 10 1607 güncellemesi Anniversary Update olarak geçer.

Önerim en güncel olan 1809 sürümüdür. Bazen sürüm yükseltmelerin de sorunlar yaşanabiliyor.
Temiz kurulum(Format) attığınızda sorun yaşadığınız sürüm daha iyi çalışabiliyor.

@26318 Evet temiz kurulumda düzelebilir ama riske atmak istemiyorum. Yanıtınız için teşekkür ederim bakıyorum şuan. Birde sistem bilgisinde BIOS sürümüm eski olarak gözüküyor. Rufus'ta MBR bölüm düzenini mi seçmem lazım?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…