3 348606 Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 2.850 Çözümler 6 23 Eylül 2020 #91 Hafızamın silinmesini veya erkenden ölmek istiyorum. Çünkü yaptıklarımdan çok pişmanım. Masum insanlara çok kötülük yaptım.
Hafızamın silinmesini veya erkenden ölmek istiyorum. Çünkü yaptıklarımdan çok pişmanım. Masum insanlara çok kötülük yaptım.
K_carmz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2016 Mesajlar 3.426 Çözümler 66 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2020 #92 Güzel Türkiye'min durumundan maalesef hiç memnun değilim. Korkmaya başladım çünkü her geçen gün daha da kötüye gidiyor, sonumuzu hayal edemez oldum.
Güzel Türkiye'min durumundan maalesef hiç memnun değilim. Korkmaya başladım çünkü her geçen gün daha da kötüye gidiyor, sonumuzu hayal edemez oldum.
araba lastiği Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 921 Çözümler 2 Yer Jant 23 Eylül 2020 #93 348606 dedi: Hafızamın silinmesini veya erkenden ölmek istiyorum. Çünkü yaptıklarımdan çok pişmanım. Masum insanlara çok kötülük yaptım. Genişletmek için tıkla... Benim de çok pişmanlıklarım oldu, geçmişe dair. Şunlarla kendimi avutuyorum işte; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
348606 dedi: Hafızamın silinmesini veya erkenden ölmek istiyorum. Çünkü yaptıklarımdan çok pişmanım. Masum insanlara çok kötülük yaptım. Genişletmek için tıkla... Benim de çok pişmanlıklarım oldu, geçmişe dair. Şunlarla kendimi avutuyorum işte; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 348606 Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 2.850 Çözümler 6 23 Eylül 2020 #94 araba lastiği dedi: Benim de çok pişmanlıklarım oldu, geçmişe dair. Şunlarla kendimi avutuyorum işte; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Gamer olduğuma bakmayın. Kurabiye vesaire çalmadım. Masumlara kabus oldum ben. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
araba lastiği dedi: Benim de çok pişmanlıklarım oldu, geçmişe dair. Şunlarla kendimi avutuyorum işte; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Gamer olduğuma bakmayın. Kurabiye vesaire çalmadım. Masumlara kabus oldum ben. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Skywalker 12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 1.113 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2020 #95 360388 dedi: Unlost fanboyuyla uğraşıyorum. Arkadaş burada:8000 TL bütçe ile PC toplama - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Arkadaşın yazdıklarını gördüğüm an sayfayı kapattım.
360388 dedi: Unlost fanboyuyla uğraşıyorum. Arkadaş burada:8000 TL bütçe ile PC toplama - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Arkadaşın yazdıklarını gördüğüm an sayfayı kapattım.
DjeromB. Kilopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 682 Makaleler 1 Çözümler 2 23 Eylül 2020 #96 Secde ettim aşka taparcasına. Uğrunda tanrının yolundan oldum. Sebep sensin bütün günahlarıma. Sevdikçe sayende günahkar oldum.
Secde ettim aşka taparcasına. Uğrunda tanrının yolundan oldum. Sebep sensin bütün günahlarıma. Sevdikçe sayende günahkar oldum.
TheYOLA Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2015 Mesajlar 1.826 Makaleler 2 Çözümler 13 23 Eylül 2020 #97 Sadakat Puanı kasmaya değer mi, ne diyorsunuz?
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.704 Makaleler 7 Çözümler 93 23 Eylül 2020 #98 Yorgunum. Sıkıldım. Yaptığım her şeyle dalga geçilmesinden sıkıldım. Onun dışında, iyi gibi.
skyyy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 2.083 Çözümler 3 7 Ekim 2020 #99 I7 10700K 2060 sistem almak saçmalık mı?
3 360388 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 6.455 Makaleler 19 Çözümler 8 7 Ekim 2020 #100 skyyy dedi: i7 10700K 2060 sistem almak saçmalık mı? Genişletmek için tıkla... Saçmalığın daniskası.