İstediğiniz veya size lazım olan teknolojik ürün nelerdir?

Mr. Ahmedov

Hectopat
Yer
Shinjuku/Kabukichō
Şu an teknolojik ürün ne istiyorsunuz, veya yine teknolojik olarak neye ihtiyaç duyuyorsunuz? Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi söyleyebilirsiniz. (o kadar çok direksiyon setine sahip olmayı istiyorum ki, her geçen gün düşünmekten rüyalarıma giriyor).

Vallahi bir USB bellek ve kulaklık lazım. Hiç denk getiremedim, dışarı çıkıyorum. Ama aklımdan çıkıyor, eve gelince hatırlıyorum.

Direksiyon, sağlam PSU, bir de 500 GB Patriot Burst. 3 alana bir bedava kampanyası varsa 5600X de alayım, teşekkürler.

Laptop lazım bir tane. Konsolu satabilsem alacağım da satılmıyor.

Laptop lazım bir tane. Konsolu satabilsem alacağım da satılmıyor.
Bence konsoldan devam edin. Alacağınız laptop, ondan bile daha düşük performansla çalışabilir, tabii konsolun modelini ve bütçeyi bilemem.
Konsol istiyorum. Tabii şu şartlarda vitrine ekmek banıyorum, satın almak namümkün.
Bende PS4 Pro istiyorum, ikinci el kurtarmaya çalışacam ve Yakuza serisini oradan bitirecem .
Direksiyon, sağlam PSU, bir de 500 GB Patriot Burst. 3 alana bir bedava kampanyası varsa 5600X de alayım, teşekkürler.
Üç alana bir bedava yaparlar ama ya max 150 200TL bir şey yada rüyada .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…