İsteğe bağlı hazırlıkta kalma var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doğrudur, o ve benzeri uygulamalar. Benim açıkçası hoşuma gidiyordu konuşmak, öğrenmek. Çok öyle pahalı değildir, şu an ne durumda bilmiyorum tabii.
Hocam ben yakın zamanda bakmıştım ama satın alma mantığını anlamadım farklı seçenekler vardı fiyatı 2k fln yazıyordu

Hocam ben yakın zamanda bakmıştım ama satın alma mantığını anlamadım farklı seçenekler vardı fiyatı 2K falan yazıyordu

Bire bir konuşmak için daha fazla ödemen gerekiyor sanırım

@ibrahim0320 tam bilmiyorum ama evet o civarlarda olması gerekli. Yani çok bir detayı yok, size dakika veriliyor günlük ve o dakikalar ile istediğiniz hocayla konuşabiliyorsunuz. Bire bir için falan fazla ücret ödemek gibi bir durum yoktu, zaten ders bire bir oluyor. Faydalıydi yani keyif alıyordum ben. Daha detay için konu açabilirseniz çok daha iyi olur.

@ibrahim0320 tam bilmiyorum ama evet o civarlarda olması gerekli. Yani çok bir detayı yok, size dakika veriliyor günlük ve o dakikalar ile istediğiniz hocayla konuşabiliyorsunuz alanında uzmanlar ile. Bire bir için falan fazla ücret ödemek gibi bir durum yoktu, zaten ders bire bir oluyor. Daha detay için konu açabilirseniz çok daha iyi olur.
İlerde bende kullanmayı düşünüyorum o zaman detaylı bir konu açabilirim.

İlerde ben de kullanmayı düşünüyorum o zaman detaylı bir konu açabilirim.
Tavsiye ederim, iyi olur. Araştırırsınız gene de. Tabii açabilirsiniz, kafanıza takılan olursa etiketleyebilirsiniz. Bu aralar çok fazla bildirim olduğu için pek göremiyorum ama bakmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Hayırlısı olsun hakkımızda. 🙏

@Furkan_D, okuduğunuz bölümde isteğe bağlı hazırlık varsa seçmenizi tavsiye ederim. Bir yıl boyunca dile adamakıllı yoğunlaşabilirsiniz, gerçekten çok iyi bir fırsat.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı