Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 15 Kasım 2020 #11 Under.nvid dedi: Zaten Papara kartım var Ininal'de ara sıra güzel kampanyalar olup bazı oyun sitelerinde daha basit oluyor diye alacaktım. Şok'ta çipli kart var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Tavsiyem Ininal'a bulaşmayın, zaten kartınız var Papara'nın da kampanyaları oluyor. Kampanyası olsa da asla İninal kullanmam, su bile almam o kartla.
Under.nvid dedi: Zaten Papara kartım var Ininal'de ara sıra güzel kampanyalar olup bazı oyun sitelerinde daha basit oluyor diye alacaktım. Şok'ta çipli kart var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Tavsiyem Ininal'a bulaşmayın, zaten kartınız var Papara'nın da kampanyaları oluyor. Kampanyası olsa da asla İninal kullanmam, su bile almam o kartla.
Under.nvid Hectopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 909 Yer İstanbul 15 Kasım 2020 #12 Revivmeooi dedi: Çipli kartlar kişiye özel basılıyor diye biliyorum. Oyun siteleri için Tosla'ya bakmanızı öneririm bayağı büyük kampanyaları vardı. Genişletmek için tıkla... Tosla'da bildiğim kadarıyla 18 yaş sınırı vardı. Dosya Ekleri Screenshot_20201115-143411.jpg 27,5 KB · Görüntüleme: 45
Revivmeooi dedi: Çipli kartlar kişiye özel basılıyor diye biliyorum. Oyun siteleri için Tosla'ya bakmanızı öneririm bayağı büyük kampanyaları vardı. Genişletmek için tıkla... Tosla'da bildiğim kadarıyla 18 yaş sınırı vardı.