İstek Listem: MSI GS43VR 6RE Phantom Pro

Makaleler
287
Yer
İstanbul
En çok sorulan sorulardan birisi de kullandığımız bilgisayarlar. Ben MSI GE40 kullanıyorum uzun zamandan beri. Cihazın en büyük artısı 14" boyutlarında oyun oynatabilmesi ve hafif olması. Fakat uzun zamandır yeni modellere göz atıyordum ki nihayet beklediğim ürün gözüktü: GS43VR 6RE Phantom Pro.

14" boyutunda olan cihazda GTX 1060 mevcut. Ve ağırlığı sadece 1.8Kg. İçerisinde Skylake işlemci ve güncel bütün teknolojiler mevcut.

Ürünün sayfası burada: GS43VR 6RE Phantom Pro | MSI Global | Laptops - The best gaming laptop provider

İncelemeye gelmesini sabırsızlıkla beklediğim ürünlerden biridir.

NVMe M.2 SSD by PCIe Gen3 X4 up to 2200MB/s speed(optional).
Tek rakibi THY sanırım (n)

En çok sorulan sorulardan birisi de kullandığımız bilgisayarlar. Ben MSI GE40 kullanıyorum uzun zamandan beri. Cihazın en büyük artısı 14" boyutlarında oyun oynatabilmesi ve hafif olması. Fakat uzun zamandır yeni modellere göz atıyordum ki nihayet beklediğim ürün gözüktü: GS43VR 6RE Phantom Pro.

14" boyutunda olan cihazda GTX 1060 mevcut. Ve ağırlığı sadece 1.8Kg. İçerisinde Skylake işlemci ve güncel bütün teknolojiler mevcut.

Ürünün sayfası burada: GS43VR 6RE Phantom Pro | MSI Global | Laptops - The best gaming laptop provider

İncelemeye gelmesini sabırsızlıkla beklediğim ürünlerden biridir.
Fiyatı sizce kaç aralığında olur @Recep Baltaş ?

image.png
@Recep Baltaş hocam ge40 bendede vardı ciddi anlamda güzeldi. Ancak kırılması sonucu lenovo aldım :) ayrıca fiyat aralığını 6000 TL den fazla düşünüyorum sizin kadar bilgili olamam ama 6K+ gelecektir.

Recep hocam birde şu konuma bir bakarmısınız rica etsem 2 gündür uyumamışım Lenovo Z50 El Capitan Kurulumu
@Recep Baltaş @Silinen üye 1500 Dolar.

1600$ eğer ki tavsiye edilen satış fiyatı ise yaklaşık 4.800 TL ve üzerine vergiler konuduğunda 6000 TL'den aşağı bir fiyat çıkarılacağına inanmıyorum ben.

14'' boyutunda bir ekranda oyun oynamak mantıklı mı? Eğer amaç sadece oyun ise o fiyat aralığında çok daha mantıklı seçenekler var.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı