Tarihe az da olsa ilgi besliyorsanız sizi uzun saatler başın da tutabilecek bir oyun ha şunu da ekleyeyim biraz İngilizce bilmeniz sizi daha kolay adapte eder oyuna.
GOTY ödülü sadece Game Awards tarafından verilmiyor. Herhangi bir yerde Game Awards diye belirtmemişsiniz de. Oyunu rahatça 2020 sınırları içerisinde değerlendirebiliriz ve bu durumda Last of Us, Ghost of Tsushima gibi rakipler karşısında yine çok şansı olmazdı. Game Awards açısından bakarsak 2021 oyunun sayılıyor ve o yıl kimin kazandığını zaten kendiniz söylemişsiniz.
Hangi noktada hakaret ettim veya saygısızlık ettim? abartmak, cahillik, Cyberpunk vs. bu kelimelerin hiçbiri hakaret değil. Öte yandan baktığımızda bilerek doğrudan saldırgan bir cümle kurmadım. Çünkü o cümleyi yazarken neyi düşünerek yazdığınız tam anlamıyla belli değildi ve belirsiz bir şey üzerinden doğrudan hedef gösteren bir cümle kurmam da doğru olmazdı.
Cümlenizi tekrar okuduğumda bu durumu fark etmiş fakat düzgün şekilde tartışırız ve ben bu yanlış anlamamı sonradan düzeltirim diyordum fakat agresif bir tavır sergileyeceğinizi hiç düşünmemiştim hocam