İstek listeme birkaç tane oyun ekledim ve çoğu oyuna zam gelmeye başladığı için bu oyunlara da zam gelmesinden korkuyorum. Sizce bu oyunlar ne zaman indirime girer, bir sonraki indirimlerden hangisinde indirime girerler?
Hocam sırada ilkbahar indirimleri var. Genellikle popüler oyunlar büyük indirimlerde düşüyor. Ama bazen hafta sonu fırsatlarında fiyatı düşebiliyor. Takip etmelisiniz.
İstek listeme birkaç tane oyun ekledim ve çoğu oyuna zam gelmeye başladığı için bu oyunlara da zam gelmesinden korkuyorum. Sizce bu oyunlar ne zaman indirime girer, bir sonraki indirimlerden hangisinde indirime girerler?
3 oyunu alınca Remastered versiyondan daha pahalıya gelmesi dışında sorun yok. Milletin kötülemesine gelip de gereksiz yere yermeyin bence, çok üst düzey bir iş olmasa da iyi olmuş oyunlar. Fiyatı da cabası.
Evet hocam fiyat konusunda ve grafik konusunda çok daha avantajlı oluyor fakat yukarıdaki arkadaşın yazdığı yorum kafamı karıştırdı. Oyunların incelemeleri falan çok iyi, muhtemelen alacağım ben bu oyunları.