Steam İstek listesindeki hangi oyunlara öncelik verilmeli?

GoW-DS3-Lies of P-ER DLC-Ghost-Cyberpunk-Ratchet-Until Dawn-RE:Village-Atomic Heart

Sadece Cyberpunk ile deneyimim olduğu için onu önerebilirim cidden oynanışı falan o kadar keyifli ki anlatılmaz yaşanır.

Dark souls 3, lies of pi, cp2077, gow, tsushima ve Elden Ring dlc. Bunlardan seçip al.

Diğer arkadaşlara katılıyorum. Cyberpunk 2077 önceliğiniz olsun. Bunun başlıca nedenleri açık dünya ve çok fazla kaliteli yan görev barındırması. Ben iki defa bitirdim. İlkinde sadece ana hikayeyi oynamıştım. İkinci oynayışımda hikaye + DLC ve tüm yan görevleri bitirdim. Biraz da açık dünyada boş takılma ile 85-90 saatlik bir deneyim sundu.

Lies of P'yi Game Pass üzerinden oynadım fakat bitiremeden sildim. Bazı şeyleri çok iyi başarmış olsa da konsepti beni içine çekemedi maalesef. Onun hakkında öneri yapmayacağım.

GoW Ragnarok'u oynamadığım için onun hakkında da yorum yapmayacağım. Ben zaten 2018 oyununu beğenmediğim için şahsen satın almazdım.

My Friend Pedro çok güzel oyun fakat o parayı da hak ettiğini söyleyemem. İndirime girerse değerlendirin derim.

Ghost of Tsushima güzel oyun fakat %100 bitirmek gibi bir gayeniz varsa muhtemelen sıkılacaksınız. Ben hikaye + DLC ve tüm yan görevler ile 38-45 saat arasında bitirmiştim diye hatırlıyorum. Bu oyunun sorunu AC serilerinde olduğu gibi dünyasında fazla vakit geçirmeye başlayınca mekaniklere çok tekrara ve ezbere biniyor. Yan görev kalitesi çok övülse de ben beğendiğimi söylemem. Boss dövüşü, aksiyon sekansları arıyorsanız da pek onları başarılı veremiyor. İndirime girmesi muhtemel değil onun için 60 dolar bu oyun için fazla bence.

Atomic Heart 2, farklı bir deneyim ve anlatım sunsa da sıkıcı ve boğucu bulmacalar ve havası ile oyunun içine çekemediğini söyleyeyim. İyi oyundur fakat yine parasına değer mi tartışılır. Bu listede onu sonlara doğru koyardım muhtemelen.

Diğer oyunları deneyimlemediğim için fikir belirtmeyeceğim. Kısa bir özet geçersem Cyberpunk 2077 önceliğiniz olsun bence.

Cyberpunk 2077 ilk alacağın oyun olsun. Bu yaz oynamak istediğin çok oyun var ise ön sipariş oyunlarını şimdi alma. Fakat şimdiden ön sipariş oyunu alacaksan Gow Ragnarok mantıklı (oyunu oynamadım ama oynayan arkadaşlarım veya incelediğim her yer beğendini söylüyor).

Sızıntıya göre sonbaharda Mortal Kombat 1 için (KP2 + Aftermath) DLC'leri geliyor. Çünkü Takeda Ağustosta geleceği için KP1 tamamlanmış olacak. Oyunu şimdi premium versiyonda almak yerine beklemek senin için daha iyi olabilir emin değilim. Son güncellemelerle bazı tilt eden şeyleri düzelttiler oyun daha keyifli.

Hocam ortalama ne kadar bütçe ayıracaksınız? Benim de benzer bir istek listem var ama hepsini almam mümkün değil zaten GoT falan belki indirime bile girmez.

Hocam ortalama ne kadar bütçe ayıracaksınız? Benim de benzer bir istek listem var ama hepsini almam mümkün değil zaten GoT falan belki indirime bile girmez.
Spesifik bir butcem yok hocam. Para biriktikce hangisine oncelik verdiysem onu alacağım.

Şu anda listem şu şekilde:
Cyberpunk Ultimate Edition> Elden Ring DLC> Ghost of Tsushima> God of War Ragnarok Deluxe Edition> Ratchet and Clank> Atomic Heart Ultimate.

Son düzenleme:
Yinede her türlü epicten ve game
Yinede her türlü epicten daha ucuza oyun almayı ve game pass gibi büyük nimetten faydanlanmak her zaman en iyisidir boşa ekstra masraf olmaması, ben insanları anlamıyorum özellikle de bizim milleti hem oyunlar aşırı pahalı diye kenar köşede ağlayıp zırlıyorlar birde üzerinde kazık Steam den çok daha gereksiz ekstra masrafa giriyorlar, ya o zaman şikayet etmeyeceksiniz herşey pahalı diye, yada epic games ve game pass gibi yerleri hor görmeyeceksiniz, devir artık ucuzluk devri nerede en ucuzsa oradan alır geçer köşene oynarsın, platform seçme lüksü yok artık özellikle türko oyuncular için, o eski mazide günlerde kaldı platform seçme olayı.

Hocam epicten alanlara bir şey dememiş ki tercih etmiyorum yazmış. Epic %33 kupon vermediği sürece pek bir avantajı yok artık yeni çıkan oyunlarda. Fiyatlar hemen hemen kafa kafaya 200 tl oynuyor en fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…