İsteksizlik

Zafer-Demir

Decapat
Katılım
18 Şubat 2019
Mesajlar
42
Merhaba

4 aydır boksa gidiyordum. Heves,hırs herşey vardı fakat bu PC sevdası yüzünden öyle bir soğudumki babama ben salona gidiyorum diyip AVM'de köşe yerlerinde oturuyorum bazılarınız dicek korkuyormusun dayak yemekten fakat alakası yok kavga etmeyi seven biriyim. Bundan yaklaşık 1 sene önce fitnesse başladım hevesli bir şekilde 1 ay sonra o kadar soğudum ki gitmedim aynısı boks da oluyor içimde yayıncılık hevesi var en geç 2 aya kadar da PC'nin geri kalan parçalarını toplayacağım, sonra yayıncılığa giriş yapacağım. Aranızda böyle olan var mı ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
4. Sınıfa kadar milli turnuvalarda güreş maçlarına girip kazanıyordum, sonra Half Life da para kazanıyorum diyerek Türkiye maçına çalışmaktansa pc ile oynuyordum ve maçta yenildim omzum kırıldı :) Türkiye 2. Si olduğumu bile söyleyemiyorum.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı