İşten çıkarken maaş imzası atmak

my last mistake

Hectopat
Şimdi bir işte iki ay çalıştım. İkinci ay ihbar süresi bittiğinde maaş bordosu ya da nedir bilmiyorum maaşımı aldığıma dair imza attım. İşte sigorta başlangıcının olduğu net brüt maaşın gösterildiği listeli bir kağıt.

Verilen bu tutar tarafımca onaylanıp alınmıştır diye. Başıma bir şey gelir mi? Diye kaç aydır hiç uyuyamıyorum bazen kabusla kalkıyorum.

Hayır hocam her ay atılıyor o. Sadece kontrol edin mesailerinizi, maaşlarınızı doğrumu diye. Bu kadar kafanıza takmanıza gerek yok.

İmza atalı ne kadar oldu ve attığınız imza bomboş bir kağıt mıydı yanında bir şey yazıyor muydu?

Maaşı aldığına dair bir kağıt o. Herkesin yıllarca imza attığı kağıtlar. Sadece imzalamadan önce iyi oku. Ayrıca maaşını tam olarak almadıysan sakın imzalama. Önce paranın tamamını al yada eksik ödendiyse kağıtta belirtilmesini iste.

Ne bileyim şirketin vergi borcu veya başka bir borç kitlenir mi? gibi endişem

ama maaş kağıdıydı maaşımı şu şekilde eksiksiz aldım diye imza sadece ve listede de zaten maaş sigorta vs bilgileri yazıyo sadece.

maaşımı da aldım zaten o gün yatırmışlardı.

Sorun yok genç yaşında bu kadar evhamlı olma sağlığını kötü etkilersin.

Sorun yok genç yaşında bu kadar evhamlı olma sağlığını kötü etkilersin.
çok sağ ol hocam kağıdında nüshasını almıştım zaten bizimkilerde sorun yok maaş dedi rahatladım az da olsa.

çok paranoyağım bu konularda. inşallah yine de bi şey olmaz hayırlısı.

çok sağ ol hocam kağıdında nüshasını almıştım zaten bizimkilerde sorun yok maaş dedi rahatladım az da olsa.

çok paranoyağım bu konularda. inşallah yine de bi şey olmaz hayırlısı.
Kardeşim benim bir arkadaşımda da sendeki gibi benzer bir sorun var. Bu huy ilerledikçe kötü noktalara gidiyor. Tavsiyem kendi kendine biraz kaygısız olmayı öğrenmeye çalışman. Yapamıyorsan bir uzmandan destek almanı tavsiye ederim. Oda senin gibi böyle ufak şeylerle başlamıştı. Şimdi email adresine herhangi bir spam mail geldiğinde ağlayarak beni arıyor "başıma bir şey gelir mi" diye.

Her zaman böyle durumlarda "Kimlik bilgilerimiz bile internette dolaşıyor daha fazla ne olabilir ki?" yada "Olan oldu artık olacakla öleceğe çare yok yat uyu" gibi (yada kendine göre başka cümleler) düşüncelerle aklını sakin tutup, önemsiz şeylerle kendi psikolojini bu kadar gerginleştirmemeni tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…