N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.259 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 4 Aralık 2024 #1 Ya merhaba. Dominos'a kurye olarak girişim yapıldı. Dün 1. günümdü. Bugün istifa etmek istiyorum. Motorları çok dengesiz olduğu için müdüre söyledim. 15 gün çalışmak zorundasın dedi. Ben çlaışmak istemiyorum. Nasıl ayrılacağım buradan? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2024
Ya merhaba. Dominos'a kurye olarak girişim yapıldı. Dün 1. günümdü. Bugün istifa etmek istiyorum. Motorları çok dengesiz olduğu için müdüre söyledim. 15 gün çalışmak zorundasın dedi. Ben çlaışmak istemiyorum. Nasıl ayrılacağım buradan?
Tisy Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2015 Mesajlar 2.613 Makaleler 3 Çözümler 5 4 Aralık 2024 #2 Birakir, bir sonraki gun gelmezsin. Kontrat mi imzaladin da 15 gun calisacakmissin Akli sira senin yerine adam bulacak o surede kurnaz.
Birakir, bir sonraki gun gelmezsin. Kontrat mi imzaladin da 15 gun calisacakmissin Akli sira senin yerine adam bulacak o surede kurnaz.