A101'de çalışıyorum geçici süreliğine başka A101'e transfer oldum destek için. Şansa o A101 de evrakları imzaladığım A101 beni işe alan adama yani müdüre çikmak istediğimi söyledim 2 hafta sonra çıkacağım eğer olursa ama bir sorun var. Üniversite sınavına girmedim işten çıkarsam iş bulmam zaman alacak onu geçtim çıktıktan sonra bizimkilerden bir ton laf yiyeceğim peder beni evde tutmaz büyük ihtimal. Anne de ayrı evde orada durucam büyük ihtimal yapmacık duygular ile hareket edemiyorum. Oradaki müdür yardımcısı diyor müşterilere güler yüzlü ol falan filan ben yapmacık duygular ile hareket edemem. Beni, fazla zorlamıyor aslında sadece kasada bunalıyorum bazen sözlü olarak olmasa da beni küçük gördüklerini hissediyorum. Önceki şubede de müdür ile tartıştım zaten. Aslında hiçbir hedefim yok sıkıldım da her şeyden bir kağıt parçası için çalışıyoruz. Bunları aileme söylemedim Allah'a da isyan etmiyorum haşa ama keşke dünyaya gelmeseydim okula gitmeyi ile gitmeyi saçma sapan tiplerle uğraşmayı her gün aynı yüzleri görmeyi. Tek zevk aldığım şey spor salonu ve yanında müzik mükemmel bir şey ama spor içinde para lazım. İntihar da olmaz Allah'a şükür sağlık iyi el ayak tutuyor sadece yemek düzeni sıkıntılı. Ne istediğimi bende bilmiyorum her gün aynı maraton. Boşluk hissi var her yerimde.