İşten çıkmak mantıklı mı?

Para yok ki işte işten çikinca 1 aylık asgarî ücretle ne yapabilcen.

Ya vardır illa da zaman alacak sıkıntı iş değil aşırı bunaldım insanlarla anlaşamıyorum ben sonu hep aynı olur yani.

Yalnızlığa ihtiyacın var, bir dinlen. İnsanlardan uzak dur.

Sizin inzivaya çekilmeniz lazım, yoksa cidden psikolojiniz bozulacak. Babanızın o kadar agresif olduğuna emin misiniz?
Ya aşiri agresif değil ama işten çıkdığımı görürse tamam der ama evde durursam lafını yapar çok olay çikar yani sorun orda.

Ya aşırı agresif değil ama işten çıkdığımı görürse tamam der ama evde durursam lafını yapar çok olay çikar yani sorun orada.

Bakın bari bir 10-15 gün dinlenin, böyle olmaz cidden. Babana açıklayabiliyorsan bu durumu açıkla ve iş ilanlarına bak. İnsanlardan bunalmışsın sen. Kendin için dinlen.

Bakın bari bir 10-15 gün dinlenin, böyle olmaz cidden. Babana açıklayabiliyorsan bu durumu açıkla ve iş ilanlarına bak. İnsanlardan bunalmışsın sen. Kendin için dinlen.
İş çıkışına 2 hafta var daha eğer çıkarsam tabi.

Para biriktir hocam yurt dışına bir gezmeye git. Oradaki şartları beğenirsen kal bence orda. Dünyayı keşfet.
Hocam para biriktir git demeyle olmuyor maalesef ülkemiz şartları altında bir kişinin dişinden tırnağından arttırdığı bir miktar para ülkemizin bölge turunu zor karşılar yani o yurt dışına çık dünyayı keşfet olayları maddi durumu güçlü olan kişiler için geçerli olmakla beraber orda kal demekte pek mantıklı değil. Dil bilgisi yok bir mesleği yok burada en azından kasiyer vs. olabiliyorken orada o yerlere bile gelmesi çok zor duruyor, az öncede belirttiğim gibi dil bilgisi ve meslek bilgisi olmadığı için.

Hocam Ailesi ile kalıyor diye okudum arkadaş 17k cepte 4 5 k eve verse 12k 4 ay 3 ay biriktirse 36 48k para ile rahatça dolaşır. Orada kal dediğim oradan dönme değil dil kursuyla birlikte bir sürü kişi orada kalıyor yolları var. Tabi onun içinde para olması lazım.

Hocam siz ile biz aynıyız.

Bana şunların cevaplarını verin size yardımcı olayım.

1 - Ne yapmak istiyorsunuz (hayatınız ve meslek olarak)

2 - Hangi şehirde yaşıyorsunuz

gerçekten Allah’a iman ediyorsan dediklerimi önemse…
şûrâ suresi 30. ayet “başınıza gelen herhangi bir musibet ellerinizle işlediklerinizden ötürüdür. O, yine de çoğunu affeder.”

bu sebepten ötürü yapmamız gereken Allah’tan günahlarımızı bağışlamasını istemek. yani istiğfar etmek.

Allah’ın rasulü diyor ki;
“bazan kalbimin perdelendiği olur. ama ben Allah’a günde yüz defa istiğfâr ediyorum.” (müslim, zikir 41. ayrıca bk. ebû dâvûd, vitir 26)

sende günde 100 defa Allah’tan günahlarını bağışlamasını isteyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…