İşten erken çıkmak için dilekçe nasıl yazılır?

Kweelp

Hectopat
Merhaba sınavım olduğu için işten 3 saat erken ayrılmam gerekiyor. Bunun için dilekçe yazmamı istediler.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
......... müdürlüğüne
../../2022 tarihinde saat ....'da ...(ne sınavıysa) sınavım olduğundan dolayı işten normal mesai bitiş saatimden 3 saat erken çıkmam gerekmektedir. ../../2022 günü saat ...'da paydos etmeyi talep ve arz ederim. (../../2022 dilekçe tarihi)
imza
ad soyad

İnternette bulabilirsin normalde ama dilekçenin olayı sade bir dille 3 5 cümlede durumu açıklaman gerektiğidir.

Kendi örneğimi yazıyım sana oradan bakarak halledersin.

İstanbul Pazarlama İdaresine;

Ben İstanbul Pazarlama Teknik ekibi çalışanlarından BLABLABLA şu şu tarihte şu saatte şurda şu iş için bulunmam gerektiğinden dolayı. O gün için işten şu saatte çıkmam gerekmektedir. Şirketin menfaatleri doğrultusunda çalışmadığım saatleri maaşımdan kesmeleri ya da iznimden düşmeleri konusunda tüm kararı yönetime bırakıyorum.

Gereğinin yapılmasını arz ederim.

İMZA
AD-SOYAD

Çalıştığın şirket nasıl bir şirket departmanları neler tam bilmediğimden sana göre bir yazamıyorum sen kendi durumuna göre uyarlarsın. Dilekçelerin olayı sana iş saatlerinde başına bir şey gelmesi durumunda şirket sorumluluğu kendi üstünden atabilmektir. Çok önemli bu yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…