Selamlar arkadaşlar, kuryeliğe girdim, 2 gün oldu fakat 12 saat bana ağır geldi, düşündüğüm gibi olmadı. Erken çıkmak istersem iş yerinin dava açma hakkı olduğunu söyleyenler oldu, böyle bir şey var mıdır acaba? Veya ne kadar sürede çıkabilirim?
Selamlar arkadaşlar, kuryeliğe girdim, 2 gün oldu fakat 12 saat bana ağır geldi, düşündüğüm gibi olmadı. Erken çıkmak istersem iş yerinin dava açma hakkı olduğunu söyleyenler oldu, böyle bir şey var mıdır acaba? Veya ne kadar sürede çıkabilirim?
Hangi firma bende yeni girdim bizim firmanın 10 saat zorunluluğu var ama ona rağmen zorladı göründüğü gibi değil hevesi olanlar için söylüyorum geliri çok iyi ona birşey diyemem
Haklı nedenle fesih.
İşçi, haklı nedenlerle (maaşın ödenmemesi, mobbing, sağlık vs.) İstifa ediyorsa, hiçbir sorumluluğu olmaz ve dava konusu da olmaz.
Öyle bir dünya yok. Şirket bu şekilde kural koyduğu için biraz güldüm. İstifa edebilirsin seni korkutmak için işten ayrılmaman için öyle söylemişler.
Düzeltme yapayim; Noter ile istifa dilekçeni gönder bak bakalım nasıl çıkışını kabul ediyorlar. Tam tersi istersen sen onları dava edersin. Böyle bir kural koydukları için hangi şirketler de böyle bir kural var ya?
Öyle bir dünya yok. Şirket bu şekilde kural koyduğu için biraz güldüm. İstifa edebilirsin seni korkutmak için işten ayrılmaman için öyle söylemişler.
Düzeltme yapayim; noter ile istifa dilekçeni gönder bak bakalım nasıl çıkışını kabul ediyorlar. Tam tersi istersen sen onları dava edersin. Böyle bir kural koydukları için hangi şirketler de böyle bir kural var ya?
He hiçbirşey olmaz ki oralarda kuryelik yapılmaz zaten sigortalı çalışıyodun büyük ihtimal bide 12 saat çalıştırıyorlar mış arkana bakmadan kaç 12 saat ys tg gibi firmalarda çalış 80-90 arası kazanırsın boşa zamanını harcama orda