İşten sonra ders çalışarak üniversite kazanılır mı?

hzgzlhhs

Hectopat
Daha fazla  
Ben 10. sınıf çıraklığa gidiyorum yani çalışıyorum ve üniversite okumak istiyorum ama yaptığım işin mühendisliği tam puan. Benim kafam derslere basıyor, 9. sınıfım iyi. İşten sonra 3-4 saat vaktim kalıyor şimdi başlasam bile bana kazanmak imkansız geliyor ama insanlar bana kazanırsin falan diyor gerçekten imkanı var mı?

(İşim çok yorucu değil.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi bölüm puanlarına bakacağım? Bir de günde 1 saat bile verseniz yetişir 10.sınıfsınız dereceyse iş değişir.

Hangi bölüm puanlarına bakacağım? Bir de günde 1 saat bile verseniz yetişir 10.sınıfsınız dereceyse iş değişir.
otomasyon mühendisliği bide ben 11den geçtiğim için 10.sınıfım suan yoksa 10.sinif konularında gördüm sadece matematikte iyi değilim 10da çalışmadığı

Daha 10. sınıfsın bolca vaktin var. Bence yapılabilir.
Üniversite okumak istiyorsan gerekirse 12. sınıfta bırak çalışmayı.
bırakamam

oluru var mı ?

Son düzenleme:
Otomasyon mühendisliği bir de ben 11'den geçtiğim için 10.sınıfım şu an yoksa 10.sinif konularında gördüm sadece matematikte iyi değilim 10'da çalışmadığı.

Bırakamam.

Oluru var mı?

Bir dakika ben konuyu unutmuşum. Hangi üniversite de istiyorsunuz rastgele olur mu?

Bir de İngilizce okuyup yurt dışı hedefiniz var mı yıldız tekniğe göre hesap yapacağım. İTÜ cidden zor olabilir.

Daha 10. sınıfsın bolca vaktin var. Bence yapılabilir.
Üniversite okumak istiyorsan gerekirse 12. sınıfta bırak çalışmayı.

12. sınıfa bırakılan çalışmayla kimse adam gibi bir okulu kazanamaz. TYT zaten 9 ve 10'den çıkıyor. 9 ve 10 da dersini iyi çalışacak, anlayacak ki 11 ve 12'ye AYT konularını yalayıp yutmak kalacak.

Bir de İngilizce okuyup yurt dışı hedefiniz var mı yıldız tekniğe göre hesap yapacağım. İTÜ cidden zor olabilir.
ikisinden birini kazansam yeter bana zaten

12. sınıfa bırakılan çalışmayla kimse adam gibi bir okulu kazanamaz. TYT zaten 9 ve 10'den çıkıyor. 9 ve 10 da dersini iyi çalışacak, anlayacak ki 11 ve 12'ye AYT konularını yalayıp yutmak kalacak.
ortalama bi puan olsa tamamdma 500 kusur puan bölm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…