GTX 970 Hectopat Katılım 10 Ocak 2022 Mesajlar 378 Çözümler 3 7 Nisan 2025 #11 Fön kullanmanızı önermem saçıma 1 kez bile fön kullanmadım aşırı derecede zarar veriyor ha ama kurutmak için düşük seviyede olabilir.
Fön kullanmanızı önermem saçıma 1 kez bile fön kullanmadım aşırı derecede zarar veriyor ha ama kurutmak için düşük seviyede olabilir.
Blancoe Attopat Katılım 2 Nisan 2025 Mesajlar 70 7 Nisan 2025 #12 GTX 970 dedi: Fön kullanmanızı önermem saçıma 1 kez bile fön kullanmadım aşırı derecede zarar veriyor ha ama kurutmak için düşük seviyede olabilir. Genişletmek için tıkla... Peki zararlıysa yapmanın başka bir yolunu biliyor musunuz?
GTX 970 dedi: Fön kullanmanızı önermem saçıma 1 kez bile fön kullanmadım aşırı derecede zarar veriyor ha ama kurutmak için düşük seviyede olabilir. Genişletmek için tıkla... Peki zararlıysa yapmanın başka bir yolunu biliyor musunuz?
GTX 970 Hectopat Katılım 10 Ocak 2022 Mesajlar 378 Çözümler 3 7 Nisan 2025 #13 Blancoe dedi: Peki zararlıysa yapmanın başka bir yolunu biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Toz wax kullanabilirsiniz pudra diye geçiyor veya krem wax kullanabilirsiniz. Tabii ki bu waxlar sert tutuş, mat wax gibisinden ayrılıyor. Teker teker deneyebilirsiniz.
Blancoe dedi: Peki zararlıysa yapmanın başka bir yolunu biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Toz wax kullanabilirsiniz pudra diye geçiyor veya krem wax kullanabilirsiniz. Tabii ki bu waxlar sert tutuş, mat wax gibisinden ayrılıyor. Teker teker deneyebilirsiniz.