B bayan_capcut_19 Centipat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Kadın 13 Ocak 2025 #1 Soru açık ve net. Bunu otomatik yapan bir yapay zeka var mı? Birini kopyalayıp 3D modelini versin bana?
Soru açık ve net. Bunu otomatik yapan bir yapay zeka var mı? Birini kopyalayıp 3D modelini versin bana?
Ali Ataberk Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.078 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #2 Apple telefonlarda tarayıcı uygulamaları var. Tabi telefonun tarama özelliği olması lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Apple telefonlarda tarayıcı uygulamaları var. Tabi telefonun tarama özelliği olması lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
yusuf7878 Kilopat Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 9.553 Makaleler 7 Çözümler 115 Yer Karabük'ün safran tarlaları 13 Ocak 2025 #4 bayan_capcut_19 dedi: Soru açık ve net. Bunu otomatik yapan bir yapay zeka var mı? Birini kopyalayıp 3D modelini versin bana? Genişletmek için tıkla... Var fakat kalitesi tartışılır sonuç olarak tarama cihazları aşırı pahalı makineler ve bunu telefon ile yapamaya çalışıyorsunuz.
bayan_capcut_19 dedi: Soru açık ve net. Bunu otomatik yapan bir yapay zeka var mı? Birini kopyalayıp 3D modelini versin bana? Genişletmek için tıkla... Var fakat kalitesi tartışılır sonuç olarak tarama cihazları aşırı pahalı makineler ve bunu telefon ile yapamaya çalışıyorsunuz.