İstenilen liseye yerleşememek

Merhaba, tercih yapmıştım kazanamadım hiçbir yeri moralim çok bozuk okul kontenjan baktım hepsi 0 gözüküyor ne yapacağımı bilmiyorum çok üzüldüm.
Ek kontejan açılacak. Üzülmeyin. Biraz daha lise araştırmayı deneyin alt sıralara yazabilirsiniz onları.

İnan ki bu gerçekten çok önemsiz bir şey dostum. Eğitim alacağın okulla değil senine alâkalı. Böyle şeyler için canını sıkma; çık sokağa ya da otur bilgisayarına, arkadaşlarına oynayabildiğince oyun oyna. <3

İyi günler hocam moralinizi bozmayın dönem içinde bazen okullarda kontenjan açılıyor ay sonlarında belli oluyor istediğiniz okulun kontenjanını ara sıra kontrol etmeyi unutmayın. Şansınızı açılan kontenjanlarda denemeyi aksatmayın.

Ek kontejan açılacak. Üzülmeyin. Biraz daha lise araştırmayı deneyin alt sıralara yazabilirsiniz onları.

Bu hafta belli olur mu tercih yapmam lazım çarşambaya kadar.

Çok üzüldüm umarım yerleşirim bir tane Anadolu lisesinde.

2024 verilerine göre yaptığım ilk tercih çıkmadı kazanamadığı tercihim bu.
1. 88 OBP Anadolu
2. 87 OBP Anadolu.
3. 86.0402 OBP Anadolu
Benim OBP 85.4700 civarı bu tercihi yapmıştım kazanamadım.

Dostum bende o zamanda daha LGS yeniydi,9 Anadolu 1 meslek yazdım meslek tuttu - diye kahroldum 1 ay şimdi diyorum ki iyi ki orası tutmuş, yani kısaca hayırlısı olur merak etme, herkes bir yere yerleşiyor illaki.

Son düzenleme:
Dostum bende lise zamanı daha LGS yeniydi 9 Anadolu 1 meslek tutmuştu meslek tuttu diye kahroldum 1 ay şimdi diyorum ki iyi ki orası tutmuş, yani kısaca hayırlısı olur merak etme, herkes bir yere yerleşiyor illaki.

Bilmiyorum ne yapacağım.

Ne yapacağım bilmiyorum hepsi 0 gözüküyor kontenjan.

Son düzenleme:
Ek kontenjan açılmasını bekle ve rehber öğretmenine danış bence.
1. okul 94.
2. okul 88.
3. okul 87.
4. okul 86.0402
5. okul 79.4000 civarı
Anadolu liseleri bunlar benim OBP 85.4700 civarı okul kontenjan 0 gözüküyor hepsi siz bana önerin çıkmasını istiyorum kazanayım moralim bozuldu

Ek kontenjan nerden bulabilirim, çarşambaya kadar yapmam lazım tercih.

@mkkadam

Yazdığım okullarda hep 0 gözüküyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı