mkkadam Decapat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2025 #21 crexy.ee dedi: Hocam çok fazla üzüldüm, inşallah iyi bir Anadolu lisesini kazanırım. Genişletmek için tıkla... İnşallah kazanırsın benim istediğim 2 lise vardı ilk 2 sıraya yazdım 2. tercihim geldi.
crexy.ee dedi: Hocam çok fazla üzüldüm, inşallah iyi bir Anadolu lisesini kazanırım. Genişletmek için tıkla... İnşallah kazanırsın benim istediğim 2 lise vardı ilk 2 sıraya yazdım 2. tercihim geldi.
crexy.ee Decipat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 2.983 Çözümler 6 4 Ağustos 2025 #22 mkkadam dedi: İnşallah kazanırsın benim istediğim 2 lise vardı ilk 2 sıraya yazdım 2. tercihim geldi. Genişletmek için tıkla... Benim gibi ikinci tercihe mi kaldın.
mkkadam dedi: İnşallah kazanırsın benim istediğim 2 lise vardı ilk 2 sıraya yazdım 2. tercihim geldi. Genişletmek için tıkla... Benim gibi ikinci tercihe mi kaldın.
mkkadam Decapat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2025 #23 crexy.ee dedi: Benim gibi ikinci tercihe mi kaldın. Genişletmek için tıkla... Yok 2. sıradaki tercihe yerleştim yani istediğim güzel bir lise.
crexy.ee dedi: Benim gibi ikinci tercihe mi kaldın. Genişletmek için tıkla... Yok 2. sıradaki tercihe yerleştim yani istediğim güzel bir lise.
crexy.ee Decipat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 2.983 Çözümler 6 4 Ağustos 2025 #24 mkkadam dedi: Yok 2. sıradaki tercihe yerleştim yani istediğim güzel bir lise. Genişletmek için tıkla... Keşke bende yerleşebilsem iyi bir Anadolu lisesine.
mkkadam dedi: Yok 2. sıradaki tercihe yerleştim yani istediğim güzel bir lise. Genişletmek için tıkla... Keşke bende yerleşebilsem iyi bir Anadolu lisesine.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.418 Çözümler 40 Yer Edinburgh 4 Ağustos 2025 #25 şuan nereyi düşünüyorsunuz
Naom Centipat Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 169 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2025 #26 crexy.ee dedi: Keşke bende yerleşebilsem iyi bir Anadolu lisesine. Genişletmek için tıkla... Kontenjanlar 0 ken tercih yapmak mantıklımı
crexy.ee dedi: Keşke bende yerleşebilsem iyi bir Anadolu lisesine. Genişletmek için tıkla... Kontenjanlar 0 ken tercih yapmak mantıklımı
crexy.ee Decipat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 2.983 Çözümler 6 3 Eylül 2025 #27 Naom dedi: Kontenjanlar 0 ken tercih yapmak mantıklımı Genişletmek için tıkla... Meslek liseleri kapalı nakil, Anadolu açık galiba ama Anadolu yapsan kontenjan 0 ise başvuru yapmana izin vermez.
Naom dedi: Kontenjanlar 0 ken tercih yapmak mantıklımı Genişletmek için tıkla... Meslek liseleri kapalı nakil, Anadolu açık galiba ama Anadolu yapsan kontenjan 0 ise başvuru yapmana izin vermez.