İstenilen programların internet bağlantısı nasıl kesilir?

Elrin

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
İnternete bağlı olduğum halde bazı programların internet bağlantısını engellemek istiyorum, birçok yerde güvenlik duvarındaki bağlantı kurallarından yapıldığını yazmışlar ama ben tam fonksiyonel kullanamadım orayı. Giden bağlantıyı engelleyebildiğim halde gelen bağlantıyı engelleyemedim bir türlü, bana daha fonksiyonel ve garanti bir yol önerebilir misiniz? 3.parti uygulama da olur.

Windows güvenlik duvarı ile bunu araştırın:

Ben 2-3 yöntem biliyorum.
Host dosyasını değiştirmek.
Avast Antivirüs'ün güvenlik duvarı ayarları.
Bir de GlassWire diye bir program var.

Son düzenleme:
Ben 2-3 yöntem biliyorum.
Host dosyasını değiştirmek.
Avast Antivirüs'ün güvenlik duvarı ayarları.
Bir de GlassFire diye bir program var.
GlassWire'dan bahsediyorsun heralde, iyi fikir denicem.

Gelen bağlantıyı engellemenin yolu hemen hemen aynı, onu nasıl yapamadınız?
Evet aynı fakat çalışmadı, örneğin steam üzerinde denedim bağlantı yok hatası aldım steamde ama mağazaya vs kolayca erişebiliyordum saçma oldu biraz. Benim hesabımda bağlantı yok gözüküyor fakat arkadaşlarım profilime girdiğinde online gözüktüğümü söylediler.

Edit:
GlassWire sorunu kökünden çözmüştür teşekkürler.

Son düzenleme:
Çevrim dışı olduğunuz halde Steam'de çevrim içi gözükmenizin başka nedenleri de olabilir, Steam kullanmadığım için kesin konuşmak istemiyorum fakat bu Instagram gibi uygulamalarda yaşanıyor.

Ayrıyeten, gelen bağlantıları engelleyerek sisteme herhangi bir veri girişini önlemeyi amaçlıyorsanız eğer, o o şekilde çalışmıyor. Başka bir sunucudan sizin bilgisayarınıza bağlantı kurulmasını önlüyor sadece.

Daha fonksiyonel bir yol istediğiniz için Comodo'nun güvenlik duvarı daha uygun olur gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…