İstenilen yere yönlendiren link nasıl oluşturulur?

thecixra

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Radeon RX 580 Series
Merhaba.
Şimdi ben bir link oluşturmak istiyorum. Örneğin bir link bir oyunda ücretsiz bir ödül verecek diyelim. Oluşturacağım link onun görünümünde olacak. Linke basıldığında o oyuna giriş yapacak. Giriş yaptıktan sonra önceden belirlediğim video/fotoğraf açılacak. Aynı jumpscare gibi birden girecek ama benim istediğim video/fotoğraf olacak. Şimdiden teşekkür ederim.

Hocam yani yönlendirme hizmetleri genelde oyunları açma şeklinde olmuyor bildiğim kadarıyla. Anca mağazalara yönlendiriyorlar. Yani oyun açılsın şu bu açılsın şeklinde komutları güvenlik ilkeleri nedeniyle desteklemeyecektir.
Örnek oyun olarak brawl stars. Bir tane jumpscare linki var ona basınca resmi supercell linklerine benzer biryere atıyor. Tuşa basıyorsun oyuna giriyor ve birden jumpscare açılıyor ondan bahsediyorum.

O olmuyorsa başka bir şey soracağım. Bir link olacak o linke basınca fotoğraf açılacak bir türlü yapamadım. Linke basınca Drive, galeri linki falan açılıyor. Sadece fotoğraf açılmasını istiyorum böyle bir şey mümkün mü?

Büyük ihtimalle video gibi bir olaydır tam ekranda. Oyunun kendisi böyle bir şeye izin vermediğinden introyu taklit eden bir şey yapmışlardır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı