Çözüldü İstenmeyen programlar her başlangıçta açılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Salih Zeki

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar, görev yöneticisinde başlangıç kısmına gelip Steam'i kapatmama rağmen hala her bilgisayarı yeniden başlattığımda Steam yine açılıyor. Yardımcı olabilir misiniz, nasıl kapatabilirim?

Çözüm
Steam>Ayarlar>Arayüz>"Bilgisayarım başladığında Steam Çalıştır" Tikini kaldırın.
Merhabalar, görev yöneticisinde başlangıç kısmına gelip Steam'i kapatmama rağmen hala her bilgisayarı yeniden başlattığımda Steam yine açılıyor. Yardımcı olabilir misiniz, nasıl kapatabilirim?

Hocam Wise Care 365 yükleyin. Orada başlangıç kısmında bilgisayar ilk açıldığında açılmasını istemediğiniz programları kapatın. Ayrıca harddisk veya SSD niz için temizlik vesaire de yapabilirsiniz. Güzel bir programdır, öneriyorum.

Artı -1 Eksi
Steam>ayarlar>arayüz>"bilgisayarım başladığında Steam çalıştır" tikini kaldırın.

Çözdüm sorunu, teşekkürler.
Hocam Wise Care 365 yükleyin. Orada başlangıç kısmında bilgisayar ilk açıldığında açılmasını istemediğiniz programları kapatın. Ayrıca harddisk veya SSD niz için temizlik vesaire de yapabilirsiniz. Güzel bir programdır, öneriyorum.

Razer Cortex kullanıyorum, gayet memnunum başlangıç sorununu da çözdüm zaten. Teşekkürler yine de.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı