İstenmiyor muyum?

Neden böyle oldu anlamadımda 6 senelik arkadaşım bıraktı beni umursamıyor artık. Eskiden hep beraberdik o gelene kadar.

Yeni arkadaş bulunca seni geri plana atmış işte. Sen de onurun varsa bir daha hiçbiriyle görüşmezsin. İstersen annene ve babana anlat sana diyecekleri; Bir daha konuşma olur biter.

@Troll Face Komik olan ne bu arada? Havalı mısın sen?

Hocam arkadaşınızla aranızı açın. Onun yanında durdukça sizden nefret etmeye başlar. Discord vb. yerlerden arkadaş bulabilirsiniz. Benim arkadaşlarımın çoğu oradan ve gerçek hayattaki arkadaşlarımdan daha çok seviyorum.

Yeni arkadaş bulunca seni geri plana atmış işte. Sen de onurun varsa bir daha hiçbiriyle görüşmezsin. İstersen annene ve babana anlat sana diyecekleri; Bir daha konuşma olur biter.
Napayım zaten başka kimse yok. Dışlanma seviyesi değil dün akşam o 6 senelik arkadaşımla parkta baya güldük sohbet ettik. Ama bugun okulda durduk yere bağırmaya felan başladı. Kavgada edemiyorum ben.

Dostum tek başına iken seninle eğleniyor ama başkaları olunca satıyor seni işte. Enayi olma, ezik olma. Bırak bulursun yeni arkadaş dünyanın sonu mu? Daha üniversitesi var bunun.

İstenmiyorsun. Zaten hepimiz çıkar üzerine kurulu arkadaşlıklar kuruyoruz. Saf dostluk diye bir şey kalmadı.

Dostum tek başına iken seninle eğleniyor ama başkaları olunca satıyor seni işte. Enayi olma, ezik olma. Bırak bulursun yeni arkadaş dünyanın sonu mu? Daha üniversitesi var bunun.
Maalesef anladım sattığını ama neden satıyor onu anlamadım. O dışarı çağırılanlardan olmak isterdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…