İsteyen ilk 10 kişiye bedava amatör logo yapıyorum

Ben istiyorum. Muhabbet kuşlu bir logo olursa sevinirim. Arkada muhabbet kuşu mavi ve beyaz renkli. Altında ise BudgieCraft yazsın.
Tam yazamamıştım istediğimi.
Bir tane mavi-beyaz renkli muhabbet kuşu ve altında BudgieCraft yazısı. Mümkünse kare formata yakın ama diklemesine diktörtgen olsun.
Teşekkür ederim.

Tam yazamamıştım istediğimi.
Bir tane mavi-beyaz renkli muhabbet kuşu ve altında BudgieCraft yazısı. Mümkünse kare formata yakın ama diklemesine diktörtgen olsun.
Teşekkür ederim.
Nasıl hocam? Nereleri değişsin?

Napim yazanlar yazmadan gidebilir mi?

Fontu değiştirmenizi öneririm. Arkaplana blurlu toz yağmuru koyabilir, rengi koyu bir renk ile değiştirebilirsiniz isterseniz.

Fontu değiştirmenizi öneririm. Arkaplana blurlu toz yağmuru koyabilir, rengi koyu bir renk ile değiştirebilirsiniz isterseniz.
Hocam logololarım için uzun zamandır font arayışındayım doğru düzgün font bulamıyorum. Font önerir misiniz?

Hocam logololarım için uzun zamandır font arayışındayım doğru düzgün font bulamıyorum. Font önerir misiniz?
Aquire kullanabilirsiniz. Ben son zamanlarda onu kullanıyorum, çok hoş bir font.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…