Recovery İsteyen tüm herkes için TWRP derlenir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cihaz ağacı nedir?
Cihazın yazılımsal ve birazda donanımsal bilgisini içeren dosya grubudur. Her cihaz için ayrı ve özeldir. TWRP oluştururken şarttır. Ayrıca Custom ROM ve Stock ROM oluştururkende gereklidir (Ama Stock rom işi biraz karışık takma o kısımı). Cihaz ağacı olmadan genelde bu tip işler yapılamaz.

Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

@YZBruh Oem kilidini kapamaya çalıştığımda direkt download moda atıyor. Var mı bir fikrin?
Eki Görüntüle 1899097
Bootloader kilidini kastettiğini zannediyorum. Bu normal. Cihaz download modda kilitlenir zaten. Şöyle kilitleyebilirsiniz;
1. Cihazı download moda al
2. Ses açma tuşuna basılı tut.
3. Bootloader kilitlenecek tir.
NOT: Eğer üzerinde değişiklik yaptıysan önce eski haline çevir (root gibi mesela)

Eğer olmazsa bildir.

Olmazsa vasat... Boşuna uğraşmış olursun. Ayrıca OEM kilidi ha açık ha kapalı. Cihaz üzerinde değişiklik yapmadıysan sorun çıkarmaz.

Bende bootloader kapatmıştım bi ara cihaz öldü neden çünkü boot img dosyası silindiği için benim telefonda bootloader ı kapatınca yazılım çöktüğü için boot img silindi cihaz sürekli açılıyor kapanıyor kalıcı bozulmuştu teknik serviste yazılım yüklettirdiler sonra telefon çalışıyordu

Bide telefon rootluyken telefonu her açarken orange state your device has been unlocked and can't be trusted your device will boot in 5 seconds diye bir uyarı yazısı çıkıyor 5 saniye sonra yazı gidiyo ama telefon yinede açılıyor

O sadece cihazın bootloader kilidinin açık olduğunu bildiren bir yazı. Önemli değil yani. Ama silinebilir tabiikide. Ama uğraşmaya değmez. Zaten zararsız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…