Recovery İsteyen tüm herkes için TWRP derlenir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@461368 telefonda root olduğunu söylemiştin. Şimdi o root erişiminden biraz faydalanmamız gererekli. Adb komut satırına sırasıyla şunları yaz;
adb shell
su
df
Ve çıktıları paylaş.
Sonra... Adb den çıkma sakın daha gerekli.
cat /proc/mounts
Çıktıları paylaş.
cat /proc/partitions
Çıktıları paylaş.
cd /dev/block/platform/bootdevice/
ls -a -l
Çıktıları paylaş.
cd by-name
ls -a -l
Çıktıları paylaş.
ls - a -l /dev/block/platform/bootdevice/by-name
Çıktıları paylaş.
NOT: su komutunu yürüttükten sonra Kabuk root erişimi isteyecek. Yani izin ver ve telefon ekranını açık tut
NOT 2: Hangi çıktı nereden iyi belirt.

Son düzenleme:
Eh herkes bir şey istemiş, ben de isteyeyim bari. Lenovo TAB M8 modeli için ayarlayabilme şansın var mı?

Kolay gelsin, ama özellikle bu devirde Exynos işlemciler dışında TWRP olayı zor. Ama bir şekilde halledilirse, gerisini düşünmeye bile gerek yok. Yapıştırır SuperSu, keyfime bakarım.

Kolay gelsin, ama özellikle bu devirde Exynos işlemciler dışında TWRP olayı zor. Ama bir şekilde halledilirse, gerisini düşünmeye bile gerek yok. Yapıştırır SuperSu, keyfime bakarım.
Exynos mu? O sadece Samsung cihazlarda kulanılır. Karıştırıyor olabilirmisin?

Exynos mu? O sadece Samsung cihazlarda kulanılır. Karıştırıyor olabilirmisin?
Karıştırmadım hocam, yani TWRP en iyi Exynos işlemcilere yükleniyor zamanında çok uğraştım bu işlerle. Ama diğer işlemciler Snapdragon ıvır zıvır yok bootloader kilidi, yok adb fastboot bilmemne uğraştırıpduruyor. Odin gibi bir nimet neden sadece Samsung'a özgü olur?

Cihaz şu değilmi (Lenovo Tab M8); Lenovo Tab M8 (HD) - Full Specification, price, review, compare
Ürün kodu, android sürümü ve elinde varsa Stock recovery imajını paylaş.

Şunada bir bak; Lenovo Tab M8 PRC - Specifications

Ürun kodu derken model kodunu kastediyorum

Model kodu, android sürümü ve elinde varsa Stock recovery imajını paylaşın.

Evet bu. Firmware elimde maalesef yok. Android sürümü 10, ürün kodu derken sanırım model numarasından bahsediyorsun.

8505F

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…