Recovery İsteyen tüm herkes için TWRP derlenir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Huawei matpad T10s yapar mısın orijinal sitesinde yok.

Bir bakayım. Geri dönüş yapacağım.

Mümkün. Stock recovery imajını paylaşın. Ayrıca cihazın mevcut android sürümü model kodunuda paylaşın.

@461368 cihaza flaşlayın (TWRP) ; Google Drive: Sign-in

@Crownguard cihazın vendor_boot imajını paylaşın. Boot ile ağaç oluşturma başarısız oldu. Birde vendor_boot deneyelim. Eğer olmazsa başka yöntemlere başvururuz.

@461368 bilmem hatırlıyormusun... Daha önce MT Manager uygulamasını kullanıp super bölümünü kopyalayıp dosya özelliklerinden bir ekran görüntüsü istemiştim. Şimdi yine aynı şeyi yapacağız ama biraz daha farklı şekilde. Bu sefer system, vendor, product, odm, preload ve oem bölümlerini kopyalayıp ayrı ayrı dosya özelliklerinin görüntülendiği ekran görüntüleri gerekli. Ve umarım bu son isteğim olacak.

Son düzenleme:
@Crownguard cihazın vendor_boot imajını paylaşın. Boot ile ağaç oluşturma başarısız oldu. Birde vendor_boot deneyelim. Eğer olmazsa başka yöntemlere başvururuz.
Hocam başka bir dosyaya da ihtiyacınızın olma ihtimali var mı? Hepsini paylaşayım, lazım oldukça kullanırsınız.

Hocam başka bir dosyaya da ihtiyacınızın olma ihtimali var mı? Hepsini paylaşayım, lazım oldukça kullanırsınız.
Hayır. Başka dosyaya ihtiyacım olmayacak.

Kusura bakmayın hocam unutmuşum yeni gördüm.

Cihaz bilgileri.

Samsung Galaxy m21.

SM-M215F/DSN

Android 12.

Stock recovery:
AP MD5 dosyasının içerisinden çıkarttım galiba olur.
recoverycwb1.img.rar
Cihazın super, system, vendor, product, odm, system_ext ve vendor_dlkm bölümlerinin bayt cisminden boyutlarını paylaşın. Ve hangisi hangisidir iyi belirtin.

Android 10 EMUI sürümüde 10 recovery bulamadım stock ROM'unu buldum Huawei MatePad T10S Stock ROM Firmware (Flash File)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…