Recovery İsteyen tüm herkes için TWRP derlenir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@YZBruh arkadaşın indirdiği dosyanın aynısını indirdim hocam. Onun içinde de başta benim resmini attığım UPDATE.APP dosyası vardı. Onu da 7-Zip programıyla ayıkladım, içinden çıkan recovery.img dosyasını size attım.

@YZBruh evet, dosyaların tarihi 2009'a ait.

Bunları nasıl öğrenebilirim hocam?
Birazdan söyleyeceğim. Şuan meşgulüm.

Bana gönderdiğin recovery imajı değil. Extract yapıp kontrol ettim.

Hocam şunu da dener misiniz? Diğer indirdiğim dosyadan ayıkladım bunu. Ama maalesef bu da 2008'e ait.

@YZBruh hocam bir de konunuzun ilk mesajını raporlayarak moderatörlere aşağıdaki mesajı eklemelerini söyler misiniz? Yardımcı olmak isterim arkadaşlara ben de müsait oldukça. Gbps internetim var.
Stock ROM dosyalarının boyutu 3-4GB gibi fazla olduğundan internet hızı yavaş olanlar @Crownguard'ı etiketleyip cihazlarının stock ROM dosyasını indirmesini isteyebilirler.

Bunları nasıl öğrenebilirim hocam?
Stock ROM u ayıklayın. Sonra super.img, system.img, vendor.img, product.img, odm.img, system_ext.img ve vendor_dlkm.img dosyalarının ayrıntılı dosya bilgilerini teker teker görüntüleyin. Ve ekran görüntülerini paylaşın. Yada bayt cinsinden gösterilen boyutları paylaşın. Ve hangisi hangisidir iyi belirtin.

Mesajı düzenlemeye çalışırım. Ama olmazsa moderatörlere nasıl bildireceğim?

Bulabildiklerim bunlar hocam.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-08-14 170418.png
    22,6 KB · Görüntüleme: 32
  • Ekran görüntüsü 2023-08-14 170708.png
    26,9 KB · Görüntüleme: 30
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…