Recovery İsteyen tüm herkes için TWRP derlenir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimki ne durumda hocam.

Mesajı düzenlemeye çalışırım. Ama olmazsa moderatörlere nasıl bildireceğim?
Ana mesajınızı şu an düzenleyemezsiniz. Bir mesaj gönderildikten sonra sadece ilk 1 saat içerisinde düzenlenebilir. Resimdeki şekil, ana mesajınıza gidip Rapor tuşuna basıp "Şunu ekler misiniz: (benim yazdığım mesaj)" yazıp raporlayın.

Benimki ne durumda hocam.
Sabırlı olun.

Tamam

İnşallah konu kapanmaz .d

@Exyunus9611 sizi bekliyorum.

@461368 ne zaman dönüş yapacaksınız?

İnşallah konu kapanmaz. .d
Yok hocam niye kapansın. Forumun amacı insanlara yardımcı olmak, sorunları çözmek.

Benimkinden haber var mı hocam? Infinix'ti benimki.

Yok hocam niye kapansın. Forumun amacı insanlara yardımcı olmak, sorunları çözmek.

Benimkinden haber var mı hocam? Infinix'ti benimki.
Sizinki nin cihaz ağacını hala oluşturmadım. Maalesef internetim çok az bu yüzden dosya indirmesi yapamıyorum.

@Crownguard Eğer acelen var ise isterseniz nasıl yapacağınızı söyleyeyim siz yapın. Cihaz ağacı linkinide bana gönderin. Ne dersiniz?

Ayrıca sizin cihazı oluşturabilirsem, Unisoc T606 işlemcili bir cihaz ağacı yapmış olacağız. Bu birçok kişinin işine yarayabilir.

Stock ROM u indirdiğiniz bağlantıyı paylaşın. @Crownguard bir baksın

@Exyunus9611 Stock ROM u indirdiğiniz bağlantıyı paylaşın. @Crownguard bir baksın

@Crownguard Eğer acelen var ise isterseniz nasıl yapacağınızı söyleyeyim siz yapın. Cihaz ağacı linkini de bana gönderin. Ne dersiniz?
Cihaz ağacı ney oluyor hocam? Nasıl arayıp bulacağım?

@Exyunus9611 hangi cihaz hocam?

@Crownguard ağaç otomatik oluşucaktır. Ve size bir GitHub bağlantısı verilecektir. Onu paylaşın sadece gerisi bende. Ayrıca sizden başka şeylerde isteyeceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…