YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 17 Ağustos 2023 #771 şu komutları çalıştırın; cd mtkclient-main veya cd mtkclient pip install -r requirements.txt Komut istemini yeniden açın. (Başlamadan önce)
şu komutları çalıştırın; cd mtkclient-main veya cd mtkclient pip install -r requirements.txt Komut istemini yeniden açın. (Başlamadan önce)
Patrick_Yıldız Hectopat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 2.561 Makaleler 11 Çözümler 7 Yer Ankara Türkiye 17 Ağustos 2023 #772 YZBruh dedi: şu komutları çalıştırın; cd mtkclient-main veya cd mtkclient pip install -r requirements.txt Komut istemini yeniden açın. (Başlamadan önce) Genişletmek için tıkla... C:\Users\ANKHA\mtkclient>pip install -r requirements.txt 'pip' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file.
YZBruh dedi: şu komutları çalıştırın; cd mtkclient-main veya cd mtkclient pip install -r requirements.txt Komut istemini yeniden açın. (Başlamadan önce) Genişletmek için tıkla... C:\Users\ANKHA\mtkclient>pip install -r requirements.txt 'pip' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file.
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 17 Ağustos 2023 #773 Patrick_Yıldız dedi: C:\Users\ANKHA\mtkclient>pip install -r requirements.txt 'pip' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. Genişletmek için tıkla... pip3 olarak deneyin
Patrick_Yıldız dedi: C:\Users\ANKHA\mtkclient>pip install -r requirements.txt 'pip' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. Genişletmek için tıkla... pip3 olarak deneyin
Patrick_Yıldız Hectopat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 2.561 Makaleler 11 Çözümler 7 Yer Ankara Türkiye 17 Ağustos 2023 #774 YZBruh dedi: pip3 olarak deneyin Genişletmek için tıkla... yine aynı Patrick_Yıldız dedi: yine aynı Genişletmek için tıkla... bahsettiğin dosya var içerisinde de niye işlem yapmıyor anlamadım bu yedek işinin basit bir yolu yokmu :/ şuana kadar ne yapmaya çalıştığımı amacımı unuttum. YZBruh dedi: pip3 olarak deneyin Genişletmek için tıkla... yine aynı bu arada
YZBruh dedi: pip3 olarak deneyin Genişletmek için tıkla... yine aynı Patrick_Yıldız dedi: yine aynı Genişletmek için tıkla... bahsettiğin dosya var içerisinde de niye işlem yapmıyor anlamadım bu yedek işinin basit bir yolu yokmu :/ şuana kadar ne yapmaya çalıştığımı amacımı unuttum. YZBruh dedi: pip3 olarak deneyin Genişletmek için tıkla... yine aynı bu arada
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 17 Ağustos 2023 #775 Patrick_Yıldız dedi: yine aynı bahsettiğin dosya var içerisinde de niye işlem yapmıyor anlamadım bu yedek işinin basit bir yolu yokmu :/ şuana kadar ne yapmaya çalıştığımı amacımı unuttum. Genişletmek için tıkla... Python3 sıfırlayın. Kurum yaparken sizi yönlendireceğim
Patrick_Yıldız dedi: yine aynı bahsettiğin dosya var içerisinde de niye işlem yapmıyor anlamadım bu yedek işinin basit bir yolu yokmu :/ şuana kadar ne yapmaya çalıştığımı amacımı unuttum. Genişletmek için tıkla... Python3 sıfırlayın. Kurum yaparken sizi yönlendireceğim
Patrick_Yıldız Hectopat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 2.561 Makaleler 11 Çözümler 7 Yer Ankara Türkiye 17 Ağustos 2023 #776 YZBruh dedi: Python3 sıfırlayın. Kurum yaparken sizi yönlendireceğim Genişletmek için tıkla...
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 17 Ağustos 2023 #777 Patrick_Yıldız dedi: Eki Görüntüle 1906326 Genişletmek için tıkla... Customize installation tıklayın ekran görüntüsü paylaşın
Patrick_Yıldız dedi: Eki Görüntüle 1906326 Genişletmek için tıkla... Customize installation tıklayın ekran görüntüsü paylaşın
Patrick_Yıldız Hectopat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 2.561 Makaleler 11 Çözümler 7 Yer Ankara Türkiye 17 Ağustos 2023 #778 YZBruh dedi: Customize installation tıklayın ekran görüntüsü paylaşın Genişletmek için tıkla...
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 8.018 Makaleler 18 Çözümler 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #779 Patrick_Yıldız dedi: Eki Görüntüle 1906326 Genişletmek için tıkla... Resimde en alttaki "Add python.exe to PATH" seçeneğini işaretleyip öyle devam edin. Pip3"ün çalışması için o gerekiyor.
Patrick_Yıldız dedi: Eki Görüntüle 1906326 Genişletmek için tıkla... Resimde en alttaki "Add python.exe to PATH" seçeneğini işaretleyip öyle devam edin. Pip3"ün çalışması için o gerekiyor.
Patrick_Yıldız Hectopat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 2.561 Makaleler 11 Çözümler 7 Yer Ankara Türkiye 17 Ağustos 2023 #780 Crownguard dedi: Resimde en alttaki "Add python.exe to PATH" seçeneğini işaretleyip öyle devam edin. Pip3"ün çalışması için o gerekiyor. Genişletmek için tıkla... tikledim
Crownguard dedi: Resimde en alttaki "Add python.exe to PATH" seçeneğini işaretleyip öyle devam edin. Pip3"ün çalışması için o gerekiyor. Genişletmek için tıkla... tikledim