Recovery İsteyen tüm herkes için TWRP derlenir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@YZBruh bu dosya mı?

Hangisi gerekiyor?
Bu rom dosyası attığım ilk boot.img bunundu.
Recovery.img yok diye telefonu yedeklemiştik en son boot_a ve boot_b dosyaları vardı arkadaşa onları attım ağacı tamamladım sayılır dedi sonra super dosyasını istedi o da biraz sğır falan yükleyecem duruma gôre.

@YZBruh bu dosya mı?

Hangisi gerekiyor?
TWRP atmak için en başta onda ki imaj dosyasınk atmıştım olmuyor demişti recovery lazım olduğunu sôyledi

@Patrick_Yıldız super imajı mı gerekiyor? Verdiğiniz linkteki dosyanın içinde var mı? Atayım ben.

O linkteki dosyayı indirdim. Bu imaj, değil mi?

Bir dakika senin cihazın android kaç? 13 ne alaka?

@Patrick_Yıldız super imajı mı gerekiyor? Verdiğiniz linkteki dosyanın içinde var mı? Atayım ben.

O linkteki dosyayı indirdim. Bu imaj, değil mi?
Eki Görüntüle 1906677
Evet

Super imajını gönderin. Android-tools ile ayıklama yapıp cihazın yedekte olmayan bölümlerini çıkartacağım. Sonra bunların boyutlarını hesaplayıp cihaz ağacına işleyeceğim.

Tamam.

@Crownguard arkadaşın verdiği linkten dosyayı indirip super.img dosyasını bir klasör içerisinde Drive a yüklermisin? Ama klasör linkini at
Ben yükleyim istersen hani cihazın yine kendi içinde ki imaj dosyası sorun olmasın bu rom telefonumda ki ile aynı diye ben onun boot imaj ve rom dosyasını attım

@Crownguard birde elimizde bir tane redmi note 9 vardı onuda halledelim bari; Xiaomi Redmi Note 9 Stock ROM Firmware (Fastboot Flash File)
Altta hangisi olduğunu belirttim.

Ben yükleyim istersen hani cihazın yine kendi içinde ki imaj dosyası sorun olmasın bu rom telefonumda ki ile aynı diye ben onun boot imaj ve rom dosyasını attım
Yazılımlar zaten linkteki ile aynı (sürüm koduna bakılırsa) yani farketmez. @Crownguard daha hızlı yapar

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230817_194932.jpg
    66,3 KB · Görüntüleme: 15
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…