YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 17 Ağustos 2023 #871 Patrick_Yıldız dedi: Kanka şu TWRP ben istedim senden yine kendim için yardımcı olurum diyorum kendi işim için Nerede ikamet ediyorsun ankaradaysan buluşabiliriz yine ayarlarım bişeyler. Genişletmek için tıkla... Ankara'da değilim. Ordan çok uzaktayım . Karadeniz'e gel
Patrick_Yıldız dedi: Kanka şu TWRP ben istedim senden yine kendim için yardımcı olurum diyorum kendi işim için Nerede ikamet ediyorsun ankaradaysan buluşabiliriz yine ayarlarım bişeyler. Genişletmek için tıkla... Ankara'da değilim. Ordan çok uzaktayım . Karadeniz'e gel
Patrick_Yıldız Hectopat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 2.560 Makaleler 11 Çözümler 7 Yer Ankara Türkiye 17 Ağustos 2023 #872 Bana adres falan bişey At TR veya gezegen sınırları içindeysen kurye ile yollacam en Orduluyum akraba çıkmayalım dur Karadeniz falan karıştırma
Bana adres falan bişey At TR veya gezegen sınırları içindeysen kurye ile yollacam en Orduluyum akraba çıkmayalım dur Karadeniz falan karıştırma
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 17 Ağustos 2023 #873 Patrick_Yıldız dedi: Bana adres falan bişey At TR veya gezegen sınırları içindeysen kurye ile yollacam en Orduluyum akraba çıkmayalım dur Karadeniz falan karıştırma Genişletmek için tıkla... Trabzon. Hemen yanımda olurdun .d
Patrick_Yıldız dedi: Bana adres falan bişey At TR veya gezegen sınırları içindeysen kurye ile yollacam en Orduluyum akraba çıkmayalım dur Karadeniz falan karıştırma Genişletmek için tıkla... Trabzon. Hemen yanımda olurdun .d
Patrick_Yıldız Hectopat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 2.560 Makaleler 11 Çözümler 7 Yer Ankara Türkiye 17 Ağustos 2023 #874 YZBruh dedi: Trabzon. Hemen yanımda olurdun. D Genişletmek için tıkla... Şu TWRP kafamı bozmaya başladı paranoyak oldum
YZBruh dedi: Trabzon. Hemen yanımda olurdun. D Genişletmek için tıkla... Şu TWRP kafamı bozmaya başladı paranoyak oldum
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 17 Ağustos 2023 #875 Patrick_Yıldız dedi: Şu TWRP kafamı bozmaya başladı paranoyak oldum Genişletmek için tıkla... Bi ara bende öyle olmuştum ama baya oldu. Sonra alıştık işte
Patrick_Yıldız dedi: Şu TWRP kafamı bozmaya başladı paranoyak oldum Genişletmek için tıkla... Bi ara bende öyle olmuştum ama baya oldu. Sonra alıştık işte
Patrick_Yıldız Hectopat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 2.560 Makaleler 11 Çözümler 7 Yer Ankara Türkiye 17 Ağustos 2023 #876 Fazla para vermeyin diye global cihaz aldım insanı dert sahibi yapıyor
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 17 Ağustos 2023 #877 Aklıma bir fikir geldi ama biraz sakat. Yinede deneyeceğim. Patrick_Yıldız dedi: Fazla para vermeyin diye global cihaz aldım insanı dert sahibi yapıyor Genişletmek için tıkla...
Aklıma bir fikir geldi ama biraz sakat. Yinede deneyeceğim. Patrick_Yıldız dedi: Fazla para vermeyin diye global cihaz aldım insanı dert sahibi yapıyor Genişletmek için tıkla...
Patrick_Yıldız Hectopat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 2.560 Makaleler 11 Çözümler 7 Yer Ankara Türkiye 17 Ağustos 2023 #878 YZBruh dedi: Aklıma bir fikir geldi ama biraz sakat. Yinede deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Dur yapma sakat ise
YZBruh dedi: Aklıma bir fikir geldi ama biraz sakat. Yinede deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Dur yapma sakat ise
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 17 Ağustos 2023 #879 @Patrick_Yıldız ama şimdi değil yarın. Çok uykum var uyuyacağım biraz. İyi geceler.
Patrick_Yıldız Hectopat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 2.560 Makaleler 11 Çözümler 7 Yer Ankara Türkiye 17 Ağustos 2023 #880 Tamamdır iyi geceler.