Benim internet hızımda bir değişiklik olmadı. DNS kullandığım için olabilir mi ?
Görüntülere bakmanızı önermiyorum. Uzuvları kopmuş cansız bedenler var. Ben kolay kolay etkilenmem bir şeyden fakat benimde kanımı dondurdu görüntüler.
Kargaşanın çıkmaması adına güzel bir fikir. Zaten haber baya yayıldı, ortadan kaldıracak halleri yok ya? Yakında düzgünce açıklamasını yaparlar diye düşünüyorum.
Hocam a haber evet abartı ama bunları a habersizde düşünürseniz söyleyebilirsiniz. Bu patlatanların bir planı olabilir şu an arka planı bilmeden bir şey söylemek zor ama seçim için bunu yapacaklarını sanmıyorum. Her şey buzdağının görünmeyen kısmında.
Kargaşanın çıkmaması adına güzel bir fikir. Zaten haber baya yayıldı, ortadan kaldıracak halleri yok ya? Yakında düzgünce açıklamasını yaparlar diye düşünüyorum.
Kargaşanın çıkmaması adına güzel bir fikir. Zaten haber bayağı yayıldı, ortadan kaldıracak halleri yok ya? Yakında düzgünce açıklamasını yaparlar diye düşünüyorum.
Forumdaki çoğu leş kullanıcıyı görmüş oldum güzel konu olmuş açanın ellerine sağlık birazdan kadir mısıroğluna bağlanır konu oradan Darwin'e geçer sonra CHP akp tartışılır biraz da İslam tartışılır falan
Şimdi sosyal medya yasası bizim bu patlamadan haberdar olmamızı engellemeyecek mi? Henüz resmi bir açıklama yok. Twitter, sosyal medya ve yurttaş gazetecilik olmasa kim bilir ne vakit haberdar olurduk...