İstiklal Caddesi'nde patlama oldu!

Artık Atatürk'ün Cumhuriyeti yerine Abdülhamid'in sansürlü Türkiye diktatörlüğü başladı

Hocam yeni bir gelişme var mı? ve videoyu nerden izlediniz?
Az önce kolu bacağı kopup yerde can veren insanların videosunu sansürsüz gördüm. Çok kötü oldum. Bu videoyu aklımdan çıkarabileceğimi düşünmüyorum. Orada olanları düşünemiyorum...

...bu olayların büyük çoğunluğu Müslüman ülkelerde olması bana mı garip geliyor cidden?
Amerika vs. gibi ülkelerin Müslümanları terörist gibi gösterme çabasından dolayı bu tarz olayların büyük çoğunluğu Müslüman ülkelerde oluyor diye düşünüyorum.

Ha iktidar kazandi ha muhalefet ha baskasi... Sonuç her turlu iyi gozukmuyor... İnşAllah Allah bizi korur. Hakedenler cezalarini bu dunyadada obur dunyadada alacaklar zaten.

Hocam yeni bir gelişme var mı? ve videoyu nerden izlediniz?
Bana arkadaşlar WhatsApp'tan Instagram linki attı 1000 takipçili bir hesap paylaşmış ve silinmemiş video. Redditte falan da aradım ama aynı videoyu göremedim. Link ve isim vermek yasak mı bilmiyorum.

Amerika vs. gibi ülkelerin Müslüman'ları terörist gibi gösterme çabasından dolayı bu tarz olayların büyük çoğunluğu Müslüman ülkelerde oluyor diye düşünüyorum.

@DarKSaGaa Türkiye laik bir ülkedir. Müslüman değildir. Ülkeye elini kolunu sallayan giriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…