İstiklal Marşı en kolay nasıl ezberlenir?

Rub

Hectopat
Daha fazla  
6. Kıtadayım. Tıkandım kaldım. Çalışsam bile beynim almıyor. Yardımcı olur musunuz?

Dinleyerek öğrenebilirsin. Bize taaa 1. sınıfta ezberletmişlerdi kim bilir yaşın kaç, bilmemen baya garibime gitti saygım sonsuz bu arada.

Geceleri uyumadan önce okumak en iyisi olacaktır. Beyin derin uyku sırasında öğrenmeye daha açıktır. Aklınızda kalıcılığı artar. 1 hafta içinde düzenli okuma dahilinde ezberlersiniz tahminimce.

Geceleri uyumadan önce okumak en iyisi olacaktır. Beyin derin uyku sırasında öğrenmeye daha açıktır. Aklınızda kalıcılığı artar. 1 hafta içinde düzenli okuma dahilinde ezberlersiniz tahminimce.
Ş-şey hocam yarına bitirmem gerekiyor.

En Kolay Yol Arkadaşlarını Dinleyip Söylediklerini İçinden Tekrar Etmelisin, Yada Bir Kıtayı 10 Kere Ezberle, Ve Diğerine Geç.

Hatırlıyorumda Bir Akşam Yastığa Başımı Koyduğumda Arkadaşlarımın Okuyuşunu Hatırlayıp Kafamdan Ezberlemiştim, Diğer Gün Ezberlememe Rağmen Kesilmeden Okumuştum

6. kıtadayım. Tıkandım kaldım. Çalışsam bile beynim almıyor. Yardımcı olur musunuz?

Hayatımda asla bir yararı dokunmayan bir şey... Ben 1 hafta da ezberlemiştim her gün 2-3 kıta ezberledim sende öyle çalışırsın güzel kardeşim.

Hayatımda asla bir yararı dokunmayan bir şey... Ben 1 hafta da ezberlemiştim her gün 2-3 kıta ezberledim sende öyle çalışırsın güzel kardeşim.
Hocam peki 1 günde 4 kıta ezberlemek mümkün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…