İstiklâl Marşı okunurken konuşmak disiplin sebebi midir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pek bir şek olacağını zannetmiyorum ama hiç değilse şehitlerimiz,atalarımız adına saygı duyup sadece 2 dakikacık konuşmazsanız(sen ve arkadaşların) daha iyi olur.

Herkesin konuşuyor olması sizin de konuşmanız gerektiğini anlamına gelmiyor. En azından saygınızdan dolayı 5 dakika sessiz durun, istiklal marşını okuyun ve okuldan çıkın.

Umarımdisiplin alırsın hak etmiş olursun içimin yağları erir bir daha da konuşmazsın.

Keşke okuldaki öğretmenleri zorlamasalar da hepinizi saygısızlıktan kurula oradan da okuldan dışarıya atsalar veya bıraksalar bir yıl fakat yapamıyorlar çünkü devlet okulları 35 kişi ve okuldan atınca çok bilgili veli okulda kavga çıkarıyor.

Cezadan daha büyük sorunlar var...

Ne yazık ki yanlış anlamışsınız,ben burda bunu normalleştirmeye çalışmıyorum,yaptığımın hatalı olduğunun farkındaydım ancak olan oldu ayrıca konuşma nedenim Ezan okunurken İstiklal Marşı okunmasıydı hem de bir imam hatip'de yaptılar bunu,normalde tabii ki gayet saygılı bir şekilde okuyorum İstiklal Marşı'nı

Çok acizsiniz. Atalarımız zamanında bizim için savaşmış ama 1-2 dakikalık marşı bile kendinize çok görüyorsunuz. Bir de normalleştirtmeye çalışıyorsun ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…