İstiklal marşında yanlışlıkla güldüm

DARKNIGHTS

Hectopat
Yer
Dünya
Daha fazla  
9.sınıf oğrencisiyim bugün İstiklâl Marşı okuduk. Önümüzdeki arkadaşım yanlış okuyarak ve kendisi gülerek bizi güldürdü. Gülmemek için ısırmaktan dilimi parçalayıcaktım ama olmadı ve güldüm. Andımızıa böyle bir saygısızlık yaptığım için çok üzgünüm.

İşin acı tarafı hoca bizi müdür yardımcısının odasına götürdu ve bizi dinlemeden tutanak tuttu ama okul çıkış saati geldiği için gidin dedi ne cezası alırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ceza almazsın özür diler nedenini güzel bir dille anlatırsın ve bir daha yapmayacağını söylersin biter. Sen saygısızlık yapmamışsın seni güldürmeye çalışan kişi yapmış saygısızlığı.

O kadar kalabalık içerisinde nasıl senin güldüğünü anladılar? Sıranın en önünde miydin?

Eğer önceden de buna benzer bir olay olmadıysa büyük ihtimal affeder. Sırf yanlışlıkla güldün diye okuldan atılacak değilsin. Mesela bizde İstiklal Marşı'nı okurken yüksek sesle bağırdığı için arada bir gülen olmuştu ama daha sonra tutanak tutulma falan olmamıştı. Unutuldu gitti. Eğer güzel bir dille özür dilersen affeder büyük ihtimal. Ama bu durum da hocanın sertliğine bağlı. Eğer aşırı sert bir hoca ise acımaz. Ama o kadar da sert değilse de, affeder.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı