Akyazılı54
Megapat
Daha fazla
Herkese iyi günler, bu konuda bilgili biri vardır diye yazıyorum ilçe devlet Hastanesi'nden 15 Aralık 2021 çarşamba günü istirahat raporu aldım. 1 günlük akabinde ertesi gün yani 16 Aralık perşembe günü ise tekrar rahatsızlandığımdan dolayı aile hekimliğine gittim ve bana 2 günlük istirahat daha yazdılar. 1+2 raporum oldu, elimde 2 ayrı kağıt fakat 3 günlük olduğu için maaşımdan kesinti oldu. 350 TL civarı bir para, 1 ay boyunca e-Devlet işgörememezlik sayfasında istirahatim hiç gözükmedi. İş yerine dedim, hastane onaylamamıştır dediler. Doğru da çıktı, aile hekimliği 2 günlük istirahatimi onayladı ve sistemde gözüktü. Bana SGK'yı aradığımda neden yatmadı param diye aradığımda1 günlük raporunuz onaylanmamış daha dediler fakat ilçe hastanesine başvurduğumda 1 veya 2 günlük istirahatleri onaylamıyoruz dediler. Bunu ben yüzlerine karşıda söyledim hani aile hekimliğim onaylamış SGK aradım, sizin onayınız kaldı dedim onaylayamıyoruz deyip geçtiler fakat 2 günlük raporum e-Devlet'e düştü.
Bu konuda ne yapmam gerekir bilgilendirirseniz sevinirim hani onaylasalar iş tamam da onaylamıyorlar.
Bu konuda ne yapmam gerekir bilgilendirirseniz sevinirim hani onaylasalar iş tamam da onaylamıyorlar.
Son düzenleyen: Moderatör: