İsveç interneti hakkında düşünceleriniz nelerdir?

AimCraviTe

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,

Bildiğiniz gibi İsveç en hızlı internet sağlayan ülkeler arasında 2 ya da 4 sırada. Şahsen benim kullandığın paket 1000/1000'dir. Yani indirme ve upload yaparken 130 / 140 MB/s hızıyla indiriyor. Ve fiyat konusunda ise İsveç'e göre ucuz. Bu tabii fiyatlar şirketlere göre değişiyor. Benim bu pakete aylık ödediğim fiyat ise 648 kr yani 548 TL. Fakat bir şirket çok iyi bir fiyatta 10.000 Mb/its paketini 399 kr yani 337 TL aylık fiyatında gerçekten hem 1000/1000 paketinden daha hızlı ve daha ucuza veriyor. Şahsen çok eskiden böyle 2012 yıllarında sanırım Türkiye'de iken TTNET kullanıyordum. Sonra Superonline o şirketi satın almıştı ya da bunun gibi şeyler. Yani o şirketler hız konusunda çok kötü değildi. TTNET'i bilemem fakat Superonline çok da kötü değildi. Peki sizce Türkiye internet konusunda gelişecek mı ne düşünüyorsunuz? İyi fiyatlarda yüksek hız internet paketlerinin sağlayabilecekler mi? Haydi biraz internet hızları hakkında konuşalım biraz.

İyi forumlar.

Hocam bizim ülke internetimizde çok iyi olabilir ama masraf çok kablolar pahalı belediye kablo geçirmek için para alıyor zaten henüz küçük kalan işletmeler Türk Telekom altyapısı kullanmak zorunda kalıyor oda malum. Ayrıca 83 milyonluk ülke olmamızda internet hızlarında sorun çıkarıyor diye düşünüyorum.

Şahsın adına çok sevindim. İnternet hız konusunda İsveç'i tebrik eder, Türk gençliğinin şansına tükürmek isterim. Bizede nasip olur inşallah bu hızları görmek. 2123'ten umutluyum. 102 sene sonra görüşürüz İsveç.

Beni ailenize alır mısınız?

Teşvik etmek yerine sağdan soldan yolmaya çalışıyorlar.

Böyle gittiği sürece bir cacık olmaz bunlardan.

Kardeşim sen sıkıntılı mısın afedersin ama bunun nüfus ile ne alakası var. Politikacıların menfaatleri ve ticari kaygılar demek yerine, ülkenin nüfusuna kabahat buluyorsun. Allah senin gibilere akıl fikir versin.

Beni evlat edinebilirseniz memnun olurum. Usluyumdur. İtiraz etmeden ekmek almaya gider ayak işlerinizi yaparım. Canınız sıkılınca bana işkence bile yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…