JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 11 Ağustos 2020 #31 Tam da otel yapmalık (!!)
Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 11 Ağustos 2020 #32 JohnConstantine dedi: Tam da otel yapmalık (!) Genişletmek için tıkla... Arkada bir ev var restorana benziyor ama ev gibi bir şey iki katlı çok güzel deniz manzaralı kenarlarda tualet var insanlar yüzmeyede geliyor.
JohnConstantine dedi: Tam da otel yapmalık (!) Genişletmek için tıkla... Arkada bir ev var restorana benziyor ama ev gibi bir şey iki katlı çok güzel deniz manzaralı kenarlarda tualet var insanlar yüzmeyede geliyor.
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 11 Ağustos 2020 #33 Ülke vatandaşları nasıl? Türk'lere karşı iyiler mi?
Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 11 Ağustos 2020 #34 JohnConstantine dedi: Ülke vatandaşları nasıl? Türk'lere karşı iyiler mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ben Azerbaycanlıyım. Burada ırkçılık yok. Herkese barışık Kürt Türk herkese. Kürtler bayağı var burada. Komşuların çoğu Kürt. İsveçliler kadar mutlu güler yüzlü insanlar görmedim ben.
JohnConstantine dedi: Ülke vatandaşları nasıl? Türk'lere karşı iyiler mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ben Azerbaycanlıyım. Burada ırkçılık yok. Herkese barışık Kürt Türk herkese. Kürtler bayağı var burada. Komşuların çoğu Kürt. İsveçliler kadar mutlu güler yüzlü insanlar görmedim ben.