İsveçre'den MacBook önerisi

LLuser

Centipat
Daha fazla  
İsveçre'den bir akrabam MacBook getircek. Ben de isveçre'nin 2. el sitelerine bakıyorum. Normalde MacBook sevmem ama denemek için alacağım, hem Linux kullanırken MacBook teması kullanmıştım gayet hoştu. MacBook Air M1 2020 buldum, 75 franka satılıyor, sizce alınır mı? (iCloud kiliti yok sanırsam)
İşletim sistemi: macOS 15.5 (daha sonra değiştirebilir miyim, MacOS'in farklı versiyonları olduğunu duymuştum, ayrıca 15.5 güncel mi?)

İsveçre'den bir akrabam MacBook getircek. Ben de isveçre'nin 2. el sitelerine bakıyorum. Normalde MacBook sevmem ama denemek için alacağım, hem Linux kullanırken MacBook teması kullanmıştım gayet hoştu. MacBook Air M1 2020 buldum, 75 franka satılıyor, sizce alınır mı? (iCloud kiliti yok sanırsam)
İşletim sistemi: macOS 15.5 (daha sonra değiştirebilir miyim, MacOS'in farklı versiyonları olduğunu duymuştum, ayrıca 15.5 güncel mi?)

75 frank olduguna emin misin?

75 frank olduguna emin misin?

Bende anlamadım ama 75 frank diyor, iCloud kilidi falan da yok.

Bedava resmen, eğer bir problemi yoksa alınır. Hatta ekranı kırık bile alınır o fiyata, yeter ki iCloud problemi olmasın.

Açıklamada falan iCloud problemi yok ama bilemiyorum yine de

bedava resmen, eğer bir problemi yoksa alınır. Hatta ekranı kırık bile alınır o fiyata, yeter ki iCloud problemi olmasın. şimdi baktım da, 400'den aşağı göremedim ben.

Yok hocam bir sürü var 50'ye 30'a.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı