İsveç'te yazılım ve oyun şirketi kurmak

teknoz

Centipat
Daha fazla  
Ben böyle bir şirket kurarak İsveç'e yerleşmek istiyorum, ancak prosedürü öğrenebileceğim güncel bir kaynak arıyorum, bana İsveç'teki vergi sistemi, bürokratik yapı ve İsveç-Türkiye arası vize pasaport izinler gerekli her türlü şey hakkında bilgi verecek bir internet sitesi makale kaynağı biliyor musunuz?

Yurtdışında vatandaşlık almadan şirket kurmak çok zor. Hele ki İsveç' te. Ancak belli bir miktar yatırım ve işçi çalıştırma gibi prosedürler var. Başka ülkeler daha cazip olabilir. Yok kurayım diyorsan en kolayı distribütörlük gibi yani şube açar gibi kurabilirsiniz. Diğer türlü çok zor.

Dostum sistem şöyle işliyor;

Sen buradan bir yazılım firmasına giriyorsun. Sonrasında ülke dışından bir firma seni talep ediyor.

Böylece çalışan olarak gidebiliyorsun diye biliyorum.

İsveç'te vergi konularını öğrenmek istiyorum?

İsveç'teki vergi durumlarını öğrenmem gerekiyor da? Mesela uygulama indirme başına, reklam geliri başına vergiler gibi bilgileri biliyor musunuz? Veya bilişim yazılım hukuku bürokrasisi alanında bir kaynak da olur?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…