Isvicre'de İnternet Hız Testi

Türkiye ile kıyaslama yapılacak ülkeler bizimle aynı kategoride olan üçüncü dünya ülkeleridir. Avrupa'da en yavaş internet bizim ülkemizde ille de kıyaslayacaksanız.

@Buğra Uslu Eskiden tüp sırasına girerdik, şimdi yol ve köprü yaptık yeğenim(!) Ayasofya'yı cami yaptık yeğenim(!) Eskiden bir mahallede bir cami varken şimdi her 100 metrede bir camimiz var(!) Yerli uçaklarımız ve insansız hava uçağımız var düşman bizden korkuyor güçlüyüz yeğenim(!)

@Buğra Uslu Eskiden tüp sırasına girerdik, şimdi yol ve köprü yaptık yeğenim(!) Ayasofya'yı cami yaptık yeğenim(!) Eskiden bir mahallede bir cami varken şimdi her 100 metrede bir camimiz var(!)
Dışarı çık bak her yer araba gardaşım eskiden ayakkabı bulamazdık şimdi 20 liraya alıyoruz.

her yer araba gardaşım
Eskiden nüfus azdı araçta o kadar azdı. Kimse şehire inmek zorunda kalmıyordu ve köy gibi arazilerde oldukları için araçlara fazla ihtiyaç yoktu. Şimdi insanlar köyde geçinemedi, doğuda geçinemedi. Şehre inince ve nüfus da artınca millet araç almak zorunda kalıyor. Aracı bile kaç sene çalışarak ve bir hanede kaç kişi çalışarak ödemeye çalışıyor. Önceden ayakkabı tamir yerleri fazla varken ve sağlamken, şimdi aldığın ayakkabılar bile ithal geliyor. İthal ürünü arttırınca aldığım ürünler haliyle ucuz olunca alan oluyor. Kısaca olmayıp olan bir şey yapmadılar. Önceden olan şeyleri(yol, köprü, cami..gibi.) üstüne eklediler ve kasada olan parayı hep gözlerine girmek için bir şeyler yaptık sansılar diye tasarruf yapmadan harcadılar. Hiç ileri dönük bir şey yapmadı. Aynı Osmanlı gibi, düşman barut geliştirirken Osmanlı kılıç üretmeye devam etmesi.

@msaidkus53 o interneti Türkiye'de bulamayan binlerce ev var.

Bunun gayet farkındayım ben İsviçre'deki internete nazaran üzgün surat ifadesini attım şu anki internetimden gayet memnunum ülkedeki ortalamaya göre hızlı bir internet olduğunun farkındayım ayrıca İsviçre'deki internet hızınla karşılaştırdığımda çok altında olduğu bende görüyorum ama çok da karamsar değilim dediğim gibi bana bu hız yetiyor.

MPT-76 (milli piyade tüfeği)​

BORA-12 keskin nişancı tüfeği​

umtas lazer güdümlü füze​

cirit lazer güdümlü füze​

hisar füzeleri​

t-122 çnra 122 mm çok namlulu roketatar​

fırtına obüsü​

Tulpar paletli zırhlı muharebe aracı​

gökbey genel maksat helikopteri​

t-300 kasırga roketatar silah sistemi​

tusaş anka insansız hava aracı​

baykar diha insansız hava aracı​

altay muharebe tankı​

kirpi ulaştırma ve destek aracı​

kunduz azmim - amfibi zırhlı istihkam iş makinesi​

atak taktik ve keşif helikopteri​

koral mobil elektronik harp sistemi​

ejder yalçın zırhlı muharebe aracı​

Kardeş bunlar yerli değil de bizmi bilmiyoruz neden ülkeni hor görüyorsun gözünü aç ve ülkede yapılanlara bak ne yapılsa köstek oluyorsunuz. Yerli otomobil çııktı yok bunun tasarımı italyan
Atak helikopteri üretildi yok bunun motoru yerli değil falan falan Türkiye artık bir şeyler üretebiliyor toog un pilleri Türkiye'de bor madeninden üretilecek haberin var mı artık atak helikopterinin motoru yerli üretim haberin var mı Çin'in üretip dünyaya sattığı ancak Türkiye'ye satmadığı lityum titan pil artık bordan yerli üretiliyor haberin var mı ülkenin en çok ithal ettiği petrol ve doğalgazdır Karadeniz'de doğalgaz bulduk haberin var mı doğalgaz bir çıksın kullanılmaya başlasın dolar nasıl düşüyor seyret bak suç sende değil bunu halka sunmayan medyadadır ülkede artık bir şeyler üretiliyor bak güzel kardeşim biz yerli silah tank mank üretmeseydik Türkiye'ye işgalde bile olabilirdi gidip diyorsun bana silah sat satmıyor füze sat satmıyor neyle korunacak bu ülke uyanın kardeşim uyanın.

Ve bunun gibi daha birçok yerli üretilenler var dünyada olmayan yerli elektrikli traktör seri üretimde birkaç ay içinde banttan inecek haberin var mı?

Savaş olsa ülkeni neyle savunacaksın 1950 üretimi hkg3 ile mi gidiyorsun ABD'ye silah satmıyor füze satmıyor niye sen güçlenme diye satsa 50 tane şart sunuyor sen yat kalk ülkene dua et pahalılığın bende farkındayım araba fiyatlarının bende farkındayım ama ne yapalım ülkede araba üretildiği için bütün firmalar aralarında anlaşmış sanki hepsi fiyatları iki katına çekti korona morana üretim durdu olabilir lakin şimdi rahatladı üretim yok diyorlar araba almak istiyorum diyorsun veriyorlar bu nasıl oluyor lütfen ükeni hor görme ülken de yapılanların farkında ol.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…