Acer A315-41G-r5j4 alınır mı?

Leanback91

Hectopat
Katılım
3 Haziran 2018
Mesajlar
20
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Eskiden nüfus azdı araçta o kadar azdı. Kimse şehire inmek zorunda kalmıyordu ve köy gibi arazilerde oldukları için araçlara fazla ihtiyaç yoktu. Şimdi insanlar köyde geçinemedi, doğuda geçinemedi. Şehre inince ve nüfus da artınca millet araç almak zorunda kalıyor. Aracı bile kaç sene çalışarak ve bir hanede kaç kişi çalışarak ödemeye çalışıyor. Önceden ayakkabı tamir yerleri fazla varken ve sağlamken, şimdi aldığın ayakkabılar bile ithal geliyor. İthal ürünü arttırınca aldığım ürünler haliyle ucuz olunca alan oluyor. Kısaca olmayıp olan bir şey yapmadılar. Önceden olan şeyleri(yol, köprü, cami. Gibi.) Üstüne eklediler ve kasada olan parayı hep gözlerine girmek için bir şeyler yaptık sansılar diye tasarruf yapmadan harcadılar. Hiç ileri dönük bir şey yapmadı. Aynı Osmanlı gibi, düşman barut geliştirirken Osmanlı kılıç üretmeye devam etmesi.

Hocam bu konuyla alakası yok, sizin de özel mesajlarınız kapalı olduğundan şu bilgisayarın akibeti ne oldu acaba? Acer A315-41G-r5j4 uygun fiyatla temiz satılıyor, alınır mı?
 
@Leanback91 Ben o bilgisayarı THH ile iade ettim. Acele davranmasaydım cihaza AMD tarafından sürücü desteğiyle beraber sorunlarını çözdü. Cihaz fiyatı olarak zamanında çok iyi ve NVM SSD bile takabiliyorsun. Çift RAM slotu var 16GB'a kadar yükseltme yapabilirsin. Ekran kartı ile CS:GO ve PES tarzı oyunlar oynanabiliyor. Temiz ise alınabilir.
 
@Leanback91 ben o bilgisayarı thh ile iade ettim. Acele davranmasaydım cihaza AMD tarafından sürücü desteğiyle beraber sorunlarını çözdü. Cihaz fiyatı olarak zamanında çok iyi ve nvm SSD bile takabiliyorsun. Çift RAM slotu var 16Gb'a kadar yükseltme yapabilirsin. Ekran kartı ile CS:GO ve pes tarzı oyunlar oynanabiliyor. Temiz ise alınabilir.

Temiz hocam. Az kullanılmış. Ben de GTA V, DotA 2 falan oynayacağım zaten arada sırada. Bir 8 GB RAM, bir de 250 GB M.2 SATA SSD mi yoksa hard diskin yerine takılabilen SSD'den mi alsam hangisi daha iyi olur? Teşekkürler cevabınız için.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı