İsviçre'de yaşanır mı?

Liseden olan uçak teknisyenliği eğitiminizi doğru şekilde sürdürün, başarı devamlılıktan gelir. Sağa sola çok fazla dalgalanıp vakit ve enerji kaybetmeyin. Hedefiniz yurtdışına gitmekse yarın iş arayacak ve girecekmiş gibi iş arayarak bakmaya başlayın. Kendi alanınızda yükselin, başarılar dilerim.

Teşekkür ederim fakat üniversite kazanabilceğimi düşünmüyorum en son geçen sene tyt ğzerine sınava girdiğimde 700K yapmıştım ayt ye girmedim halde

Ve de şuan 3 vardiyalı bir işte çalışıyorum ve bu sirkülasyonda başarı getirmem çok zor çünkü hayat dengem sabit değil büyük ihtimalle borçlarımı bitirince işten çıkıp kendime odaklanacağım

Teşekkür ederim fakat üniversite kazanabilceğimi düşünmüyorum en son geçen sene tyt ğzerine sınava girdiğimde 700K yapmıştım ayt ye girmedim halde
Bu sınava girdiğinizde hiç çalışmış mıydınız? Elinizden geldiği kadar çalışıp, elinizden gelenin en iyisini yaptıktan sonra mı bu sıralamayı yaptınız? Yoksa çalışmadan sadece sınava girmek için girdiniz ve bu şekilde mi bu sıralama geldi?

Aslında yarı dönemi çalışmıştım düzenli olmasada

Aslında yarı dönemi çalışmıştım düzenli olmasa da

Stajımıda uzun dönem Türk hava yollarında yaptım

Aslında yarı dönemi çalışmıştım düzenli olmasada

Stajımıda uzun dönem Türk hava yollarında yaptım
Şu anda çalıştığınız iş mesleğinizle mi alakalı bilmiyorum. Elinizden geldiği kadar bu sınava hazırlanıp sınava girerseniz başaramayacağınızı düşünmüyorum. Umarım hayallerinize ve hedeflerinize ulaşırsınız. İyi Sosyaller dilerim.

Şuanda opette çalışıyorum borçlardan dolayı 3-4 ay gibi bi süre daha çalışmak zorundayım sonrasında kendime odaklanacağım çünkü vardiyalar günlük değişme ihtimali olduğundan eğitimimide zorlaştırıyor

Almanya: Türkiye'deki uçak teknisyenlerini bekliyoruz dört gözle.

Almanya: Türkiye'deki uçak teknisyenlerini bekliyoruz dört gözle.
Bu konuda ne kadar uzmansınız bilmiyorum. Ailemdeki çoğu kişi Almanya'da yaşıyor. Benim gördüğüm, gözlemlediğim ve çevremden duyduğum bu şekilde. Eğer ki işin içindeyseniz ve bunun tersi bir durum varsa söyleyiniz ki bizde bilgilenelim. Bu şekilde bilgi içermeyen, sadece bir şey yazmış olmak için yazılan mesajlarla bir yere varamayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…