İsyan!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence hasta olunduğu zaman PC çok iyi oluyor Benim için dinlenmek demek, PC demek. Ama başkalarını bilemem.

Bence hasta olunduğu zaman PC çok iyi oluyor Benim için dinlenmek demek, PC demek. Ama başkalarını bilemem.

Aynen. 2'ye gider iken alnımı yarmıştım. (Nasıl becerdiğimi anlatmak istemiyorum..) Gecenin 3 ünde 5 inde kalkar PC'de CS 1.6 oynardım

Ben de hasta olup okula gitmemeye bayılırım ama şükür hasta olmuyorum. Yatağa yatar sabah bilgisayara indirdiğim filimleri izlerim. Tabi bir termos sıcak su, bir kaç bitki çayı ve 3-5 bisküvi dahil.

Ahmet öyle değil.

Sercan'a 50 Krş'a destek olmak için "KOALA" yazıp "3310" 'a göndermeniz yeterli ! Tüm 50Krş'lar Technopat Ailesinin cebine gidecek ! Yardımlarımızı esirgemeyelim Cemaat-i Müslim

Şanslı Koala yine iyi Skyrim oynuyordu
Koalaya bize yanlış bilgi vermekten ceza verelim

- - - Güncellendi - - -

Ahmet öyle değil.

Sercan'a 50 Krş'a destek olmak için "KOALA" yazıp "3310" 'a göndermeniz yeterli ! Tüm 50Krş'lar Technopat Ailesinin cebine gidecek ! Yardımlarımızı esirgemeyelim Cemaat-i Müslim

Sen kampanyayı başlat ben cemaat-i topluyorum

Şanslı Koala yine iyi Skyrim oynuyordu
Koalaya bize yanlış bilgi vermekten ceza verelim

- - - Güncellendi - - -

Sen kampanyayı başlat ben cemaat-i topluyorum

Tamam. Bu arada TechnoCell sahipleri için kampanyaya katılmak Ücretsiz ! Ayrıca TechnoCell'lilere 10 kişiyi 8'e geçirmek şartıyla 8.1 Enterprise lisansı için %50 indirim kuponu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…